Connect with us

Revistateo.ro

Numerologie

Cum va fi anul 2019 din punct de vedere numerologic

Anul 2019 va fi unul exploziv din punct de vedere numerologic. Vom avea parte de surprize multe. Iată ce spun numerologii!

Va fi un an 3 din punct de vedere numerologic. Cifra anului se calculează adunând toate cifrele care compun anul: 2 + 1 + 9 = 12, iar 1 + 2 = 3.

Ce ne așteaptă?

Cifra 3 în numerologie are semnificații pozitive, dar și negative. La nivel global, ne putem aștepta la schimbări importante, inclusiv de ideologie.

Va fi un an al deciziilor radicale care vor afecta evident și țara noastră. 3 este cifra familiei, dar poate fi și cifra deziluziilor.

Persoanele care au de pildă 3 ca cifră a destinului trebuie să lupte mai mult pentru a reuși în viață, iar anul 2019 va fi unul destul de greu pentru ele.

În anul 2019 vor avea loc evenimente majore care vor afecta relațiile între rudenii sau între iubiți. Va fi un an în care, conform numerologilor, vom asista la un număr record de divorțuri și despărțiri și la închegarea unor noi relații, poate chiar neașteptate.

Este un an bun din punct de vedere financiar, mai ales pentru persoanele care în ultimii ani au avut mult de tras.

Este anul în care se recomandă să călătorești, să iei decizii bune, să începi afaceri noi sau să le continui pe cele începute dar cu mai multă dăruire.

Tot la aspecte pozitive trebuie precizat că anul 2019 îi va pune în valoare mai ales pe cei tineri, deci este anul în care generația tânără se va ridica, poate chiar producând o revoluție socială.

CITESTE SI: Nostradamus, previziunile pentru 2019: Moartea unei Regine, extratereștri pe Pământ și război

Zodiile care își găsesc adevărata fericire în 2019

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Numerologie

To Top