Connect with us

Revistateo.ro

Numerologie

Luna august din punct de vedere numerologic

Din punct de vedere numerologic, luna august este sub semnul cifrei 1. Cifra lunii se calculează adunând luna cu cifrele care compun anul.

Numerologia lunii august

Astfel, 8 + 2 + 0 + 1 + 8 = 19, iar 1 plus 9 rezultă 10. 1+0 = 1. Luna august vine așadar cu cifra liderului, cifra care ne îndeamnă la acțiune, la responsabilitate.

Luna august, deși o lună de vacanță, poate fi una prielnică pentru cei care vor să facă schimbări din punct de vedere profesional.

Este luna noilor începuturi. Până la finalul acestei luni vom avea ocazia să reparăm greșelile făcute de la începutul anului până acum și asta pentru că vom simți alte vibrații și energii pozitive.

Apar o serie de momente importante și din punct de vedere sentimental. Suntem puși în fața unor situații noi, în fața unor decizii greu de luat, dar necesare și benefice pentru sufletele noastre pe termen lung.

Pentru cei mai mulți dintre noi, luna august ne îndeamnă la visare, este o perioadă de melancolie, de întoarcere la valorile și principiile care ne-au clădit ori în care credem cu tărie.

Cifra 1 în numerologie ne încurajează să acționăm singuri, dar nu în sensul de solitudine. Este bine să nu ne izolăm de restul lumii, chiar dacă avem convingerea fermă că putem face totul singuri. Independența nu este egală cu izolarea de restul lumii.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice pentru următoarele trei luni: Zodiile care câștigă și cele care pierd totul

Adevărații lideri, chiar dacă gândesc totul și știu cum să mute fiecare piesă pe tabla de șah, au în spate oameni care îi ajută, oameni de toată isprava. Așadar, nu vă încăpățânați în această lună și nu îi desconsiderați pe cei care vor să fie aproape de voi, chiar dacă nu știu de multe ori cum să vă ajute.

Anul acesta, luna august este benefică și călătoriilor mai ales dacă sunt în interes de serviciu. Mare atenție totuși la locurile în care vă aventurați! Pot apărea pericole de unde nu vă imaginați.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Numerologie

To Top