Connect with us

Revistateo.ro

Numerologie

12. 12. 2018 – Ce se întâmplă la această dată

Numărul 12 are o semnificație specială, fapt pentru care merită abordat acest subiect. La această dată, indiferent de an, se deschid porți vibraționale de excepție, conform numerologiei.

Numărul 12 are conotații speciale. 12 semnifică în numerologie puterea divină, iar data de 12.12 poate aduce evenimente din cele mai neprevăzute.

Sunt 12 ceasuri într-o zi și 12 luni într-un an. De asemenea, zodiacul conține 12 semne. Acest număr are semnificații speciale și din punct de vedere spiritual.

Marile concepte filosofice și religioase sunt legate de numărul 12, care semnifică puterea lui Dumnezeu.

Iisus Hristos a pășit prima oară în Templul Ierusalimului la 12 ani și a uimit preoții de acolo cu profunzimea gândirii sale.

Atunci a început să predice legea cea nouă, a chemat lângă sine nu mai mult și nici mai puțin decât 12 apostoli care au pus atunci bazele creștinismului după sacrificiul Mântuitorului.

Tot numărul 12 apare și în Pilda Tămăduirii, când Iisus a vindecat o femeie care sângera de 12 ani.

La data de 12. 12 oamenii pot avea revelații care să le schimbe viața. La această dată se produc de obicei cele mai interesante evenimente cu valențe spirituale.

Se spune că rugăciunile capătă o putere fantastică la ora 12 și 12 pe 12 a 12-a. Oamenii deznădăjduiți își pot găsi calea la această dată extrem de importantă, cu o încărcătură simbolică excepțională.

Așadar, mâine, 12. 12 se pot produce lucruri frumoase pentru fiecare dintre noi, asta dacă credem și noi cu tărie în ele.

CITEȘTE ȘI: Postarea de pe Instagram făcută de Gina Pistol care confirmă relația cu Smiley

Sfatul săptămânii 10 – 16 decembrie 2018 pentru fiecare zodie

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Numerologie

To Top