Connect with us

Revistateo.ro

Numerologie

Previziuni numerologice septembrie 2018. Luna marilor revelații

Cum este luna septembrie din punct de vedere numerologic? Ce ne așteaptă în prima lună de toamnă, a 9-a din an? Iată care sunt aspectele generale din perspectiva numerelor.

Luna septembrie din punct de vedere numerologic

Luna septembrie este a noua lună din an, dar ce reprezintă cifra 9 în numerologie? Ei bine, 9 reprezintă sfârșitul de etapă, terminarea unui ciclu, încheierea unui capitol de viață pentru a face loc începutului.

În această lună pot avea loc despărțiri furtunoase, dar necesare, ori împăcări neașteptate. Este luna celor care au curajul să abandoneze locurile toxice, să spună nu persoanelor care nu le-au adus nimic bun.

Este foarte greu pentru mulți să își schimbe viața mai ales după ce s-a creat un soi de dependență de anumite persoane care fac mai mult rău decât bine.

CITESTE SI: Horoscopul spiritual pentru perioada 3 – 9 septembrie. Mesajele îngerilor

Evenimente astrologice în luna septembrie 2018 – Mișcările planetare și zodiile

Numerologul Mihai Voropchievici susține, de pildă, că persoanele care au cifra destinului 9 au parte de multe surprize în viață mai ales în această lună.

„Este un visator, un cautator. Nu este la fel de romantic ca ceilalti. Azi e foarte fericit, peste 10 minute este trist. Sunt oamenii care pot lucra pe tot ce inseamna sisteme umanitare. De multe ori, ei se neglijeaza pe ei. Au impuls de moment”, susține Voropchievici despre destinul persoanei cu cifra 9.

Așadar, luna asta trebuie să fim pregătiți pentru a o lua de la capăt. Există și câteva zodii care pot avea succes în afaceri dacă învață cum să-și gestioneze banii. Zodiile pentru care această lună este una a marilor revelații sunt cele de apă și de pământ: Rac, Scorpioni, Pești, Fecioară, Capricorn și Taur.

Pentru acești 6 nativi lucrurile pot lua întorsături neașteptate. Pe moment, ele pot fi unele dureroase și greu de imaginat că pot fi trecute, însă pe terem lung vor realiza că totul are o noimă în viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Numerologie

To Top