Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Se trezeste zi de zi la 4 dimineata pentru iubita lui. Afla motivul emotionant!

Numele lui este Bryan Silva si este un barbat care iubeste cu foc. Este acel tip de baiat care dovedeste in fiecare zi cum trebuie sa iubim cu adevarat.

Sentimentele adevarate sunt insotite intotdeauna de actiuni care arata respect total pentru fiinta draga. Bryan Silva este un adolescent din Florida, Statele Unite, care ofera lectii tuturor barbatilor trecuti prin viata. Multi dintre barbatii care se considera maturi au de invatat de la acest tanar ce inseamna sa iubesti cu adevarat.

Acesta tine atat de mult la iubita sa incat face un gest de care putini oameni s-ar tine. Iubita adolescentului sufera de diabet zaharat, iar aceasta sta treaz in fiecare zi pana la ora 4 dimineata pentru a-i verifica nivelul de zahar din sange.

Tanarul este preocupat de somnul iubitei sale si face asta zilnic pentru a se asigura ca fata doarme sanatoasa si linistita.

Baiatul a postat un videoclip pe contul sau de Faceboook cu un mesaj emotionant: „Nu ea este cea care ma pune sa ii verific nivelul de zahar din sange. O fac pentru ca imi fac griji pentru ea in fiecare secunda. Cred ca este ciudat, dar o iubesc foarte tare”.

CITESTE SI: Tu stii care e cea mai eficienta solutie pentru tratarea obezitatii si a diabetului zaharat tip 2?

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

Tanarul are peste 1.700.000 de like-uri pe pagina sa de Facebook. Peste 25 de milioane de oameni au urmarit filmuletul si 400.000 au apreciat gestul tanarului. Clipul a fost postat pe 27 decembrie 2015 si s-a viralizat intr-un timp foarte scurt.

Diabetul zaharat este una dintre cele mai frecvente boli cu care se confrunta oricine, indiferent de varsta. Cauza acestei afectiuni este concentratia crescuta a glucozei in sange (hiperglicemie).

Diabetul apare atunci cand insulina nu este suficienta pentru a-si indeplini rolul in legatura cu nivelul de zahar din organism motiv pentru care diabeticii aflati in stare avansata trebuie sa si-o injecteze zilnic pentru a tine sub control afectiunea.

"Do you really stay awake until 4 every morning just to make sure your girlfriend's blood sugar is okay?"

Posted by Bryan Silva on Sunday, December 27, 2015

Sursa foto: Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top