Connect with us

Revistateo.ro

dragoste

6 lucruri pe care numai un bărbat adevărat le face în pat. Femeile vor ce scrie la punctul 4

Un bărbat adevărat se recunoaște imediat. Femeile își doresc anumite lucruri de la partenerii lor și dacă observă că nu le primesc, lucrurile nu evoluează cum trebuie în relație.

De la un gest făcut prost, de la o simplă greșeală se poate ajunge la un eșec total, iar rupturile sunt tot mai frecvente din cauza lucrurilor pe care bărbații le omit, mai ales în dormitor.

Cele 6 lucruri pe care un bărbat adevărat le face în pat:

1. SĂRUTĂ NECONDIȚIONAT… MAI MULTE ZONE ALE CORPULUI

Mulți bărbați sărută cu scopul de a obține acel lucru de la femei: sexul. Bărbații care știu să atingă o femeie pe coapse, pe mâini sau pe gât, cei care transformă un simplu sărut într-o artă sunt cei de care femeile au nevoie.

2. SPUNE COMPLIMENTE AMUZANTE

În timpul actului sexual, unele cuvinte au o putere incredibilă pentru buna desfășurare a momentului. Bărbații care știu să ofere complimente amuzante au un punct în plus din partea femeilor.

3. ÎȘI SPRIJINĂ CAPUL DE PIEPTUL FEMEII

Bărbații sunt precum niște copii. Momentele în care aceștia își manifestă inocența și se gudură în brațele femeilor sunt dintre cele mai romantice.

4. NU SARE DE PRELUDIU

Preludiul este extrem de important într-un act sexual, ba se poate spune că fără acesta sexul este compromis.

5. NU ÎI ESTE TEAMĂ SĂ PROPUNĂ LUCRURI NOI, ÎNDRĂZNEȚE

Atât femeile cât și bărbații își doresc cu ardoare tot felul de experiențe împreună. Unele dintre acestea pot fi fantezii sexuale ce par ciudate la prima vedere, altele lucruri țin de aspecte pe care niciunul nu le-a mai încercat.

CITESTE SI: 7 lucruri pe care un barbat adevarat nu le spune la prima intalnire

CITESTE SI: Beneficii pe care le ofera sexul in timpul sarcinii

6. ÎI DĂ PRIORITATE FEMEII ÎN MOMENTUL ORGASMULUI

Orgasmul este foarte important, iar dacă bărbatul îi dă prioritate femeii, are un mare plus din partea iubitei.

CITESTE SI: 7 lucruri pe care un barbat adevarat nu le spune la prima intalnire

Un barbat adevarat trebuie sa economiseasca anumite cuvinte la prima intalnire.

Prima intalnire este plina de emotii atat pentru el cat si pentru ea, indiferent de varsta. Barbatii pot da in bara de multe ori prin frazele pe care le spun femeilor. Iata care sunt acestea!

“Esti diferita in realitate fata de pozele de pe Facebook”

Chiar daca fata cu care tocmai s-a intalnit nu aduce deloc cu poza profilului de pe Facebook sau Instagram, acest comentariu ii poate face mult ray, mai ales ca femeile sunt extrem de sensibile.

“Nicio femeie nu-mi rezista”

Un barbat adevarat nu se lauda niciodata singur. Legat de lauda…

“Sunt foarte bun la pat”

Serios? Ce necesitate mai exista sa se spuna asta in locul demonstrarii acestei calitati? Femeile vor fapte, nu vorbe, mai ales cand e vorba de sex.

“Astepti de mult timp?”
Daca el a intarziat la intalnire si mai are ‘tupeul’ sa intrebe daca a fost asteptat mult, este clar cat de mult pret pune pe femeia cu care tocmai s-a vazut.

“Scuza-ma ca te intrerup, trebuie sa dau un telefon”
La prima intalnire nu se sta pe telefon oricat de putina atractie fizica ar fi intre protagonisti. Daca butoneaza non-stop, iar atunci cand ea vorbeste despre ceva ce i se pare important si brusc este intrerupta, a doua intalnire nu ar trebui sa mai aibe loc.

“Am lasat-o pe iubita mea pentru alta”
Oricat de adevarata ar fi aceasta experienta de viata, povestita cu nonsalanta poate crea o imagine foarte proasta despre orice tip. Femeile vor crede cu usurinta ca vor fi parasite pentru altele, si tot asa. Deci, a se evita astfel de marturisiri chiar si in gluma!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top