Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoarea unui barbat catre sotia infidela

Stiri

Scrisoarea unui barbat catre sotia infidela

Scrisoarea unui barbat catre sotia infidela

Recunosc, sunt unii dintre acei barbati care citesc revista de femei in private window. Prin urmare, de-a lungul timpului, am dat peste tot soiul de povesti de la cititoare si de la redactori in care se plangeau de infidelitatea barbatilor de langa ei. Nu imi dau seama daca exista vreun studiu pe lumea asta care sa dovedeasca cine umbla mai mult prin sat: noi, barbatii sau voi, femeile. Mitul zice ca noi, porcii. Pardon, domnii. Eu cred ca e paritate: 50/50 sau suna un prieten sa vezi pe unde a umblat nevasta-ta.

Bag de seama ca sotiei mele ii cam placea sa umble-n blugi de a ajuns sa umble si in blugii altora, respectiv in blugii unui handralau pe care l-a cunoscut la sala. Dar pana acolo, sa incepem cu a fost odata, asa incep toate povestile frumoase.

Deci am fost odata doi tineri fugiti in capitala natiei la facultate dintr-un oras mic de provincie. Facusem acelasi liceu si, cum se zicea in vremurile mele de tinerete, am iesit intr-o seara la agatament si mi-a picat duduia in plasa. A picat ea mai tarziu si-n alte alea dar p-asta mi-e rusine sa v-o scriu. O bomboane, mai un dulce, o limonada, a trecut clasa a XII-a si, asa cum ziceam, am intrat amandoi la facultate in Bucuresti.

Acum logica era asa: in camine e aglomerat, se bea, se fumeaza, pute, se mai intampla Doamne-fereste si vreo nenorocire si daca tot suntem doi, hai si ne-om muta impreuna si ne-om gospodari noi cumva. Mai din burse, din ce trimiteau ai nostri de acasa, ne gasim si de munca, ne ies banii de chirie!

Scrisoarea unui barbat catre sotia infidela

Zis si facut! Ne-am mutat intr-o garsoniera in anul intai de facultate impreuna si as minti daca as spune ca pana la licenta n-a fost lapte si miere. Bine, noi lapte si miere nu prea pupam ca e eram amandoi studenti, amandoi cu vicii, cheltuiam banii mai multe pe placeri. Dar cand esti june si indragostit, traiesti carevasazica si dintr-o coaja de paine.

Ti-era mai mare dragul sa te uiti la noi cum ne jucam de-a mama si de-a tata, cum puneam masa impreuna, faceam calculele impreuna, ieseam mereu cu banii pe minus dar ne incalzeam si cu dragoste pe sub plapuma, ce sa facem noi cu caloriferele?

As minti daca as spune ca in acea perioada, n-am fost fericiti impreuna. Ne sorbeam din ochi si altceva nu ne trebuia. Mai radeau baietii de mine si-mi ziceam ca si daca as cadea cu fata intr-o alta…doamna, tot nu mi-as insela-o pe a mea. Si prea departe de adevar nu erau. Puteam sa inteleg si sa accept orice altceva, dar nu infidelitatea. Si la urma urmei, de ce as fi banuit-o vreodata de infidelitate?!

Acum nu o sa spun ca nu o bateam si nu o injuram, astea nu sunt calitati ci sunt lucruri care tin de firesc si de normal, nu de dat anunturi la matrimoniale. Violenta de orice fel te face un pic mai prost decat un parameci, parerea mea.

Citeste integral pe Kudika.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Victor

    2016-07-13T22:36:59+03:00 at 2016-07-13T22:36:59+03:00

    Ceva asemanator……….asemanator de dureros…….

    Jurnalul unei jucarii stricate

    Fila 11

    Poveste de dragoste : Iubita m-a inselat de prea mult bine !

    Dragii mei prieteni, a trecut ceva vreme de la ultima fila scrisa in acest jurnal. Titlul de mai sus nu imi apartine, e titlul unui articol interesant de pe un site dedicat relatiilor si care mi-a fost adus la cunostinta de catre Maria Pusa Sirbulescu, o buna prietena si o femeie cu o inima de aur, care mi-a fost alaturi in acele momente in care nu mai aveam nici o speranta. La indemnul ei ” Sa scrii si tu una domnu „cu referire la articolul ” Scrisoarea unui barbat catre sotia infidela „,atasat alaturat, scriu acum fila 11 a acestui jurnal.
    Am citit articolul, l-am mai citit 1 data si firesc l-am citit si a 3 oara. Era ireal. Cu citeva mici deosebiri era practic povestea mea. La dracu, privind retroactiv mi-am dat seama ca ceea ce patisem nu era o noutate mondiala in planul relatiilor dintre barbati si femei, dar era prima data cind citeam asa ceva scris de un roman de-al nostru.
    Relatia fara nici o problema, minciuna si inselaciunea fetei, sentimentul de iubire dublat de incredere oarba si prosteasca a baiatului, acel NU hotarit al fetei la cererea lui in casatorie dupa o relatie aparent perfecta, momentul de neincredere in care baiatul ramane fara glas la auzul refuzului ei ” Am ramas masca. Mi-a picat fata. „, dorinta ei de a-si ” traii viata „, lipsa sentimentul de iubire si minciuna perpetuata ani de zile, cele 3 luni distanta la care i-a venit rindul fetei sa isi primeasca ” papucii ” de la noul iubit, toate acestea erau uimitor de familiare !!!!!
    Exact asta patisem si eu dragii mei prieteni…….Si, pentru ca respectivul autor al articolului sa nu ramana singur si la indemnul bunei mele prietene Pusa, carei ii dedic aceasta fila, sa incepem :

    „Draga mea ne-nevasta,

    mica Simonica,spre deosebire de fratele meu intru suferinta care a scris articolul respectiv, eu nu am de ce sa imi cer scuze ca tu nu ti-ai ” trait viata „! Am inteles din pacate prea tarziu ce insemna asta pt tine,adica o viata lipsita de griji financiare alaturi de un ” baiat bun care are grija de tine „.Si a avut mare grija inca 3 luni.Dupa care a trecut la alta fata care avea mare nevoie de „grija lui”, asta daca instinctul meu masculin si logica schemei folosita de el sint adevarate. Si as paria ca sint…..
    Realist vorbind baietii „buni” sint putini la numar si fetele doritoare de „grija”, foarte multe.Sigur ca as fi preferat sa imi spui ce vrei cu adevarat, sa vorbesti cu mine inainte sa ma minti si inseli. Si sint sigur ca as fi gasit o solutie. Am fi gasit impreuna o solutie. Buna sau mai putin buna solutia respectiva ne-ar fi tinut impreuna………
    Mda, e adevarat totusi ca era de preferat ca Dragostea…..Perfecta Intelegere…. Dialogul…..Increderea…..Prietenia Adevarata…..Loialitatea…..Fidelitatea….Visul nostru, sa ne tina impreuna, nu banii…..Dar aici cam exagerez. De unde nu e nici Dumnezeu nu cere, dupa cum bine spune proverbul……
    Nu imi pare rau ca am incercat sa construim ceva impreuna, ca am crezut ca paseam impreuna pe un singur drum……..Si chiar imi pare rau ca in ciuda a ceea ce am avut impreuna, mult sau putin, tu ai ales sa ma minti si inseli cu un tip cu o masina bengoasa si cuvintele „la el”. Pentru promisiunile si sarutarile lui fierbinti ai considerat ca merita sa dai cu piciorul relatiei noastre de 7 ani. Ah si pt banii lui,sigur…………
    Si nu imi pare rau ca ti-a dat cu piciorul dupa 3 luni.Meritai. Prostia, disperarea si foamea de bani se platesc intotdeauna. Minciuna si perversiunea se platesc intotdeauna.

    Karma…….Chiar credeai ca pt „bucatica dulce” te va face printesa lui? Ca vei avea o viata ca a fostei noastre colege de facultate doar pentru sex? Wow, si chiar asta ai crezut…….
    Si nu vei fi fericita mica Simonica………si nu iti vei trai viata…….ce vrei tu nu vei avea vreodata……..nu traim intr-o comedie romantica in care totul se termina cu bine……femeile lipsite de scrupule,care se vind pe bani ca o bucata de carne la taraba sint cumparate de barbati care stiu asta……si mai stiu ceva acei „baieti buni”: stiu ca orice bucata de carne are un termen de expirare…….al tau a venit dupa 3 luni……sper ca a meritat…….
    Trebuie sa fii demna…..trebuie sa fii sincera……trebuie sa fii loiala si fidela…..trebuie sa fi Adevarata….si Dumnezeu te va ajuta !…….Dar tu crezi in Bani nu in Dumnezeu si asta s-ar putea sa fie o problema……
    Durerea pe care mi-ai provocat-o o platesti inzecit cu propria-ti durere …….Si vorbesc la prezent mica Simonica si nu cred ca exagerez cind spun asta…….
    Singuratatea mea o platesti inzecit cu propria ta singuratate……..cu lipsa de incredere in tine mica Simonica…….lipsa de incredere in oameni…..in baietii buni cu „Iubirea” pe buze mereu…..Nu prea te-ai asteptat ca prostul care te iubea sa „faca atata caz” , sa scrie pe FB prostii…..si nu te-ai asteptat ca „baiatul bun” sa te lase dupa ce iti promisese ca te ia de nevasta …….sau ca Adi, febletea ta de pe FB sa te lase balta si sa te „paseze”mai departe prietenului Radu……
    Si in caz ca nu stii mica Simonica, barbatii sint animale vizuale, aleg cu ochii….le plac femeile frumoase,tinere si inteligente…….iar de pastrat le pastreaza pt calitatile interioare, pt sufletul si inima lor……frumoasa nu ai fost niciodata…….nu peste mult timp vei implinii 39 de ani……de inteligenta crezi ca as mai putea spune ceva dupa tot ce ai facut? …….Sau inima si suflet? Scuze,dar nimic……..
    Si inca un lucru pe care l-ai aflat personal si pe care care sper ca l-ai constientizat la adevarata lui valoare : majoritatea barbatilor prefera laptele „gratis” nu sa cumpere „vaca”…….iar in viata asta nu va mai plange nimeni dupa tine agatat de gratiile gardului…..asa cum am plans eu……”
    Aici se incheie scrisoarea mea. Au trecut 2 ani si jumatate……..si totusi gustul amar al tradarii a ramas la fel de puternic ca in prima zi……..

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top