Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Scrisoarea EMOTIONANTA a unei fetite care se pregateste de scoala, CATRE MAMA AFLATA LA MUNCA IN SPANIA

Roxana intra in clasa a IV-a pe 14 septembrie. Nu si-a mai vazut mama din clasa intai deoarece aceasta este plecata la munca in Spania. Iata randurile pe care i le scrie acum.

SCRISOARE CATRE MAMA:Mami,

Ultima data cand ne-am vazut nu am stiut sa scriu. Acuma ca sunt deja fetita mare m-am gandit sa iti scriu o scrisoare. Mai sunt cateva zile si incepe scoala. Abia astept sa imi vad colegii, sa o vad pe doamna invatatoare si catelusul din curtea scolii. Il cheama Tony si este maro, la fel ca si jucaria de plus pe care mi-ai trimis-o luna trecuta.

Stiu ca esti foarte ocupata, mi-a zis bunica. Cand a vazut ca iti scriu scrisoarea asta mi-a luat hartia din mana. Am fugit la matusa Neta ca sa ma ajute sa ti-o trimit. Vreau sa stii ca mi-e dor de tine si ca ma intreb in fiecare zi ce mai faci. Nu-mi place ca nu ma suni asa de des si vorbesti doar cu buni atunci cand suni dar am inteles ca nu trebuie sa ma bag in treburile oamenilor mari.

Imi amintesc si acum ce frumos era in clasa intai, cand mi-ai cumparat rochita cum avea Hannah Montana. Atunci am fost foarte mofturoasa si ti-am facut necazuri dar acuma ca am crescut, vreau sa stii ca nu iti mai cer lucruri scumpe sa-mi cumperi.

CITESTE SI: EMOŢIONANT! Scrisoarea unui părinte către fiul său

CITESTE SI: CUTREMURATOR: Scrisoare catre sotul care m-a lovit

Vreau doar sa fii aici, sa fii cu mine in prima zi de scoala. Iti promit ca atunci cand voi fi mai mare iti dau banii de avion inapoi sau fac economie din alocatia mea. Vreau sa vii pentru ca mi-e dor de tine. In fiecare seara ma gandesc cu tristete de ce nu mai vii acasa. Chiar e asa greu sa vii sa ma vezi?

CITESTE SI: EMOȚIONANT. Rugăciunea unui copil orfan: „Eu nu sunt singur…”

CITESTE SI: Acest copil s-a nascut cu inima de marimea unei unghii. Ce s-a intamplat dupa nastere este uluitor!

mama - 01092015 - 3

Te iubesc mult mami si vreau sa stii ca te voi bate la cap in fiecare zi pana vei veni. Asta e doar prima scrisoare pe care ti-o trimit. Mami, hai acasa!”

Sursa foto: wfp.org, telegraph.co.uk

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top