Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Scrisoare catre mama care m-a parasit cand aveam o luna de zile

Povestea lui Vlad este emotionanta, pana la lacrimi. Acesta a fost abandonat de mama la doar patru saptamani dupa ce a fost nascut. Pana la 18 ani a ajuns unul dintre cei mai de temut infractori: a furat, a cazut in patima drogurilor si multe alte lucruri ingrozitoare. Dar toatea astea cu un scop sfasietor.

„Draga mama, sunt eu, Vlad.

Ma bucru ca mi-ai dat acest nume, chiar daca m-ai parasit imediat dupa ce m-ai nascut. Nu te judec. Ba chiar ma simt eu vinovat de multe ori. Poate ca te-am suparat cand eram mic facand prea multa galagie, poate ca plangeam mult si nu mai aveai rabdare sa ma cresti. Mama, sa stii ca eu te iubesc si te vreau langa mine.

Stiu ca m-ai vazut zilele trecute la stiri. Da, am furat ca sa ma droghez, ca sa uit de durere. Am furat mult in ultima vreme din doua motive: 1. De cand am scapat de la Casa de Copii am descoperit singurul mod in care pot fi fericit fara tine: fumand iarba si alte lucruri despre care mi-e rusine sa iti scriu. 2. Am strans bani sa vin sa te vad, acolo in Statele Unite.

CITESTE SI: SCRISOARE EMOTIONANTA: 13 lucruri pe care le-am invatat de la mama mea, care a murit de leucemie

Am vazut pozele cu tine pe Facebook. Esti frumoasa. Vreau sa te iau in brate, vreau sa imi spui de ce nu m-ai cautat in acesti 18 ani. Chiar nu iti pasa de mine? Sufar in fiecare zi stiind ca esti la mii de kilometri departare si nu te pot atinge. Dar nu, nu vreau sa te cert. Iarta-ma daca am ridicat tonul la tine.

In fiecare an, de 8 Martie, pana sa te vad in poze, te desenam pe felicitarile pe care le faceam cu educatoarea de la Casa de Copii. Mama, nu stiu daca ma crezi dar ti-am facut portretul exact asa cum arati in realitate, fara sa te fi vazut. As vrea sa vezi acea felicitare.

CITESTE SI: Mama careia medicii i-au spus ca fiul ei este un fetus neviabil a avut parte de un miracol

Acum, eu stau in puscarie. Mi-au dat 10 ani din cauza drogurilor si s-ar putea sa primesc spor de pedeapsa. Mama, iti cer doar atat: Vino si ia-ma in brate. Te iubesc si imi vine sa mor fara tine! Iarta-ma!”

Sursa foto: cached.newslookup.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top