Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Scarlett Johansson are grija de tenul ei cu mai putin de 8 lei! Produsul il gasesti in orice magazin alimentar!

Continuam sa le dezbracam de secrete pe cele mai cunoscute vedete feminine din lume. Este randul lui Scarlett Johansson, al carei ten este invidiat de toata lumea. Afla mai jos secretul pielii sale fine: un truc ce iti sta la indemana si tie!

Multa lume se intreaba cum reuseste Scarlett Johansson sa isi ingrijeasca tenul atat de bine incat provoaca ridicari din spranceana. Multe femei sunt convinse ca vedeta a mers la chirurgul estetician sau foloseste produse de ingrijire faciala extrem de scumpe, pe care muritoarele de rand nu si le permit. Vedeta de la Hollywood este mai zgarcita decat credeati. Aceasta a gasit solutia ideala pentru tenul ei.

CITESTE SI: Emma Stone isi exfoliaza pielea cu doar 6 lei. Vezi ce foloseste!

Scarlett Johansson se spala de doua ori pe zi, 7 zile din 7, cu otet de mere. Otetul de mere il gasiti in orice magazin alimentar, de la 200 ml pana la 1 litru, si nu te costa mai mult de 8 lei. Otetul de mere actioneaza ca un tonifiant si reuseste sa echilibreze PH-ul natural al pielii, eliminand orice exces de grasime.

tenul - 10082015 - 3

CITESTE SI: Cum folosesti glicerina pentru ten. Stiai aceste lucruri?

De asemenea, otetul de mere poate fi folosit si ca exfoliant, impreuna cu orice crema hidratanta simpla. Otetul de mere este recomandat pentru orice tip de ten, la orice varsta. Odata ce te vei spala pe fata cu el, vei simti o racorire a tenului, iar celulele iti vor multumi in fiecare secunda pentru asta.

Sursa foto: cinemagia.ro, rador.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top