Connect with us

Revistateo.ro

Scapa rapid de arsurile la stomac cu aceste doua ingrediente

Naturiste

Scapa rapid de arsurile la stomac cu aceste doua ingrediente

Arsurile la stomac sunt probleme foarte des intalnite. Studiile arata ca aproximativ 60% din adultii americani sufera de aceasta problema. Cei care se confrunta cu arsurile la stomac trebuie sa evite alimentele care dau nastere acestei neplaceri, iar acest lucru este de cele mai multe ori un inconvenient. Din fericire exista cateva remedii naturiste foarte eficiente care iti vor usura durerile si iti vor permite sa gusti din mancarurile tale favorite din nou.

Arsurile la stomac apar de cele mai multe ori dupa masa si se accentueaza daca persoana in cauza se intinde. Presupunerea ca o persoana care are arsuri la stomac are un nivel ridicat de acid este de multe ori gresita. De aceea este foarte importanta vizita la medic. In mod paradoxal, persoana respectiva poate avea un nivel scazut de acid, situatie in care mancarea fermenteaza in stomac si nu se digera corespunzator. Se formeaza multe gaze care cresc presiunea in interiorul stomacului si sunt eliminate prin intermediul esofagului. In acest moment apar arsurile.

Otetul din cidru de mere se numara printre remediile eficiente care te ajuta intr-o astfel de situatie, deoarece scade PH-ul din stomac si mareste aciditatea, in vederea unei digestii corespunzatoare. Pentru o digestie normala PH-ul din stomac trebuie sa fie aproximativ 1-2. Amesteca o lingura de otet intr-un pahar cu apa si bea amestecul in momentul in care te simti rau.

Sucul de lamaie este la fel de eficient, deoarece actioneaza pe acelasi principiu. Trebuie insa consumat ca atare, nu impreuna cu apa. Tine cont de faptul ca aceste remedii functioneaza doar in situatia explicata mai sus. Numai medicul poate determina cauza arsurilor la stomac si iti poate da un tratament adecvat problemei tale. Nu apela la aceste remedii fara sfatul medicului!

sursa foto: health.harvard.edu

BONUS: Ce se întâmplă dacă bei oțet de mere cu miere pe stomacul gol

Află ca se întâmplă dacă vei bea în fiecare dimineață oțet de mere cu miere. Băutura trebuie consumată pe stomacul gol. Astfel, vei scăpa de problemele digestive, dar și de alte probleme.

Ce se întâmplă dacă bei oțet de mere cu miere pe stomacul gol

Pentru a prepara acest amestec ai nevoie de o ceașcă de apă, o linguriță de oțet de mere și o linguriță de miere. Toate ingredientele se pun într-un pahar de sticlă și se amestecă bine. Se bea amestecul cu aproximativ 20 de minute înainte de prima masă a zilei. După aceea, se poate bea orice cantitate de apă.

Dacă vei consuma această băutură, vei observa că problemele legate de digestie vor începe să dispară. De asemenea, durerile musculare, durerile localizate la nivelul articulațiilor și la nivelul gâtului vor începe să dispară. Dacă ai un stil de viață nesănătos, o alimentație nesănătoasă, aunci băutura aceasta te poate ajuta să combați problemele care pot să apară din aceste motive.

Oțetul de mere este bogat în nutrienți. Printre ei se numără pectina, vitamine importante precum vitamina B1, vitamina B2, vitamina B6, vitamina C. De asemenea, conține acid folic, niacină și acid pantotenic. În plus, este o sursă bună de minerale precum potasiu, calciu, fier, magneziu, sodiu, fosfor.

Mierea este un alt aliment care previne sau tratează mai multe afecțiuni. Asta pentru că este o sursă importantă de substanțe nutritive. Este o sursă importantă de calciu, potasiu, magneziu, fier. De asemenea, conține cupru, zinc, vitamine precum Vitamina C și vitamina B6. Potrivit specialiștilor, cu cât este mierea mai închisă la culoare și mai naturală, cu atât efectele sale beneficie vor fi resimțite la nivelul întregului organism.

Amestecul este eficient în cazul durerilor articulare. De asemenea, calmează arsurile de la nivelul stomacului. În plus, ajută digestia și este eficient în cazul persoanelor care au probleme din cauza constipației. Mai mult decât atât, te ajută să ții sub control colesterolul rău din sânge și te ajută să slăbești.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top