Connect with us

Revistateo.ro

Scapă de herpes peste noapte

Naturiste

Scapă de herpes peste noapte

Scapă de herpes peste noapte. Herpesul este unul dintre ce mai contagioşi viruşi şi practic oricine este expus la o infecţie. Acesta ajunge să fie răspândit de cele mai multe ori printr-un sărut, sau prin folosirea tacâmurilor la comun, fără ca acestea să fie curăţate în preabilil.

Odată ajuns în corp, acesta se va manifesta doar în diferite situaţii, cum sunt stresul sau oboseala. Chiar dacă apare de obicei în zona gurii, acesta mai poate afecta şi zona organelor genitale.

CITEŞTE ŞI: Băutura care te scapă de bolile de rinichi

În timp ce unele persoane habar n-au că sunt infectate, altele, mai ghinioniste, ajung să aibă probleme cu herpesul de câteva ori pe an.

Virusul este foarte greu de tratat şi uneori chiar imposibil de îndepărtat din corp. Cu toate acestea, există o serie de remedii, mai mult sau mai puţin convenţionale, care s-au dovedit extrem de eficiente. Una dintre acestea o reprezintă şi utilizarea usturoiului, care este folosit de mii de ani în scopuri medicale.

În primul rând acesta ajută la întărirea imunităţii şi ajută digestia, în timp ce curăţă sângele de bacterii şi previne formarea tumorilor. Mai mult, usutroiul conţine şi fitocide, despre care se ştie că au un efect antibacterian şi ajută la vindecarea infecţiilor.

Iată cum poţi folosi usturoiul în tratarea herpesului:

Curăţă un căţel de usturoi apoi toacă-l cât mai mărunt, după care aplică-l pe zona infectată. După aproximativ 10 minute clăteşte cu apă călduţă. Chiar dacă te va usura la început, este un semn bun, căci vei vedea cum te va lăsa durerea.

De cele mai multe ori, herpesul se va retrage în decurs de câteva ore. Dacă nu se întâmplă asta şi în cazul tău, repetă procedeul şi în următoarea zi.

2 Comments

2 Comments

  1. Negia Eugenia

    2017-02-09T00:16:30+02:00 at 2017-02-09T00:16:30+02:00

    Herpesul atentioneaza intotdeuna lipsa apei din organism, daca atunci cînd ne trezim cu el ,nu bem apa mai mult decât normalul pe o zi ne trece mai greu ,n-am, incercat cu usturoi.

  2. dorel ciobanu

    2017-07-20T10:37:02+03:00 at 2017-07-20T10:37:02+03:00

    Nu stiu cat de eficient este uuroiul , insa cu ce am vindecat eu herpesul , sigur a treia zi este vindecat…asa ca , ddiatluati o lingura din lemn , puneti coada pe flacara unei lumanari aprinse iar cand s-a incins si marginea cozii s-a inegrit, aplicati imediat pe herpes chiar daca doare extraordinar de tare ,pana la limita suportabilitatii…..Astfel rana se cauterizeaza favorizand si eliminarea lichidului din interior . Dupa cauterizare rana nu se spala ci se lasa cu tot cu caneala rezultata din arderea cozii lingurei….catre seara la culcare se aplica un strat usor de betadina….nu se vor aplica unguente.. in doua zile rana se va usca iar a patra zi nici nu se va cunoaste ca acolo a existat vreodata un herpes…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top