Connect with us

Revistateo.ro

Scapa de herpes cu acest INGREDIENT INEDIT!

Stiri

Scapa de herpes cu acest INGREDIENT INEDIT!

Herpesul este extrem de neplăcut și din nefericire trece destul de greu. Există numeroase remedii populare care promit să trateze această problemă, însă din păcate multe dintre acestea nu s-au dovedit a fi foarte eficiente. Ei bine, acum ai la dispoziție un ingredient inedit care te va ajuta mult mai mult decât alte produse la care ai apelat în trecut.

CITEȘTE ȘI: CONDIMENT DUMNEZEIESC, BUN PENTRU TOATE BOLILE

Majoritatea „bubelor dulci” apar în conțurile gurii sau în zona apropiată și trec în aproximativ 2 săptămâni. De foarte multe ori, pe lângă faptul că sunt extrem de deranjante, acestea pot fi și dureroase. Ele apar în general ca semn al slăbiciunii sistemului imunitar, dar pot fi prezente și din cauza expunerii excesive la soare, a schimbărilor hormonale, sau a traumelor de la nivelul pielii.

Ingredientul minune care te va ajuta să scapi de herpes se găsește în orice magazin de tip plafar și se numește ulei esențial din arbore de ceai. Acesta are numeroase proprietăți antibacteriene și antifungice, care anihilează rapid infecțiile și ajută la refacerea pielii într-un timp record. Un studiu efectuat de un grup de cercetători din Australia a demonstrat că uleiul esențial din arbore de ceai este extrem de eficient pentru a trata aceste probleme. Ei au făcut teste de laborator și au demonstrat că virusul care provoacă herpesul este complet anihilat când vine în contact cu acest ingredient inedit.

Este foarte important ca înainte de aplicare pielea din jur să fie curată, iar înainte să nu fi fost aplicat pe piele niciun fel de ulei sau tratament. Se îmbibă o dischetă demachiantă cu ulei din arbore de ceai și se apasă foarte delicat peste herpes. Nu freca și nu apăsa cu agresivitate, pentru a nu provoca apariția iritațiilor. Ține compresa timp de câteva secunde și repetă procedura de câteva ori pe zi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top