Connect with us

Revistateo.ro

Stare de bine

Rolul bacteriilor bune din organismul nostru

Probioticele sunt microorganisme vii ce au beneficii insemnate pentru sanatate si, asa cum spunea parintele medicinei moderne Hipocrate” toate bolile incep in intestin”. Drumul cunoasterii probioticelor a inceput in 1676 cand a fost descoperita bacteria.

Flora intestinala este formata atat din bacterii benefice “ prietenoase” cat si din bacterii daunatoare “ rele “. La un organism sanatos proportia bacteriilor bune ar trebuii sa fie de 85%, fata de 15 % bacterii “rele”.

Probioticele pot reduce incidenţa diareei produse in urma tratamentului cu antibiotice. De aceea este vital, ca odata cu tratamentul cu antibiotic sa se administreze si un probiotic. Antibioticele distrug flora intestinala si in felul acesta apar dezechilibrele intestinale. Simptome precum balonarea, crampele, diareea sau disconfortul abdominal pot aparea, influentandu-ne viata sociala.

E important sa avem o flora intestinala echilibrata pentru ca bacteriile bune au numeroase roluri. Bacteriile bune asigura un tranzit intestinal sanatos, previne multiplicarea in exces a bacteriilor rele deja existente, stimuleaza sinteza si absorbtia unor substante benefice cum sunt vitaminele K si cele din grupul B si, nu in ultimul rand, stimuleaza sistemul imunitar.

Pe percursul vietii, flora noastra intestinala se modifica in functie de numerosi factori. Stresul, stilul de viata, dieta, igiena pot si ele afecta flora intestinala pe termen lung.
Probioticele pot reduce si durata si severitatea diareei de cauza infectioasa.

De aceea este recomandat ca in cazul toxiinfectiilor alimentare sa se administreze si un probiotic pentru refacerea florei intestinale.

Asadar probioticele se pot administra cu efecte benefice pentru sanatate si in cazul persoanelor fara un tratament cu antibiotic. Cu cat flora noastra intestinala este mai echilibrata cu atat oranismul nostru are mai mult de castigat.

Probioticele continute in produsul Hepiflor beneficiaza de o tehnologie moderna de productie, numita liofilizare, ce le permite sa reziste atat acidului gastric cat si sarurilor biliare si sa ajunga in intestine intr-un numar cat mai mare acolo unde trebuie sa actioneze.

Hepiflor este probioticul cu 10 miliarde cu culturi benefice pe fiecare capsula, un numar impresionant de bacterii, astfel incat tu sa fii sigur ca primesti numarul de culturi benefice necesare si probioticul sa fie eficient.

Mai mult, Hepiflor este un probiotic ce contine 3 tulpini de probiotice atent selectate, unele dintre cele mai studiate din punct de vedere medical cu roluri benefice in refacerea florei intestinale.
Hepiflor capsule contine 10 capsule pe pachet si produsul poate fi achizitionat din orice farmacie.

In gama Hepiflor mai exista si alternativa pentru bebelusi si copii sub forma de plicuri.
Hepiflor pentru bebelusi si copii contine 5 miliarde de culturi benefice. Culturile benefice cu viabilitate ridicata, avand capacitatea de a trece de bariera acida si de sarurile biliare si sa ajunga in intestin acolo unde actioneaza. Hepiflor este probioticul familiei tale!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stare de bine

To Top