Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

O femeie a mâncat un aliment pe placul tuturor și apoi și-a distrus complet viața. Ce avertizează doctorii

O femeie de 55 de ani din străinătate a murit după ce a consumat un alimente care se găsește în mai toate restaurantele și supermarketurile.

Femeia a consumat fructe de mare fără să știe cât de mult rău îi pot face. După 48 de ore, picioarele ei s-au înnegrit. Erau pline de infecție, puroi și răni adânci, notează Daily Mail.

Jeanette LeBlanc a luat o bacterie periculoasă din fructele de mare, iar în urma acestui caz tragic, medicii au transmis un comunicat de presă. Aceștia au spus că trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le consumăm pentru că multe dintre ele pot ascunde ciuperci sau bacterii dăunătoare care provoacă alergii ce pot duce la moarte.

De altfel, femeia de 55 de ani s-a stins din viață după 21 de zile. În prima fază, familia spera că e vorba doar de o alergie, pentru că a mai trecut prin astfel de episoade.

Simptomele pe care le-a avut vreme de 21 de zile au fost specifice diareei: greață, febră și frisoane.

CITESTE SI: Un copil de 4 ani a murit după ce a mâncat un condiment foarte folosit în bucătărie

Alimentele verzi care contin E-uri toxice

Rezistența bacteriilor la antibiotice va fi descoperită în 30 de minute! Pacienții vor primi tratament la prima vizită la medic

Suc detoxifiant cu morcovi, care te curata de microbi si iti intareste imunitatea

Cum scapi de ciuperca piciorului cu doua ingrediente pe care le ai acasa

De ce nu este bine să-i pui copilului șosete cu oțet când e răcit. Medicii avertizează

Cei care au consumat fructe de mare și au aceste simptome, e bine să nu le ignore, transmit medicii.

Peștele Pangasius, periculos pentru sănătate

Suntem bombardati zi de zi cu tot felul de informatii despre otravurile din alimente, despre cat de periculoase sunt produsele pe care le consumam.

In urma cu ceva timp, au existat chiar informari venite din partea inspectorilor sanitar-veterinari in legatura cu toxicitatea prezenta in carnea de peste.

Site-ul unknownremedy.com scrie ca pestele Pangasius, de pilda, ar fi otravitor. Unii din producatorii care vand acest tip de peste recurg la tot felul de trucuri pentru a mari durata de conservare a carnii.

Din cauza poluarii care a atins cote alarmante in ultimii ani, pestele Pangasius a fost inclus pe lista celor mai otravitoare alimente. Pestele reprezinta un experiment genetic pentru a curata raurile de diferite otravuri si bacterii.

Pentru ca cererea a devenit tot mai mare, s-a recurs la injectarea acestor pesti cu hormoni proveniti din urina deshidratata. Acest procedeu asigura cresterea mai rapida a pestilor, iar carnea devine mai rezistenta in timp, deci se conserva mai bine.

Se spune ca pestii Pangasius sunt hraniti cu ramasitele pestilor morti, macinati precum graul care devine faina la moara. In acest fel, ei cresc de patru ori mai repede decat in natura.

Cea mai expusa categorie la toxicitatea prezenta in carnea acestui peste este reprezentata de femeile gravide. Acest tip de peste este periculos si pentru copii sau adolescenti. Microorganismele si toxinele ataca aproape orice organ din corp, incepand cu intestinele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top