Connect with us

Revistateo.ro

celulita

Stiri

Scapă de celulită în 10 pași

Dacă ai observat în această vară că ai căpătat celulită pe anumite zone ale corpului și îți dorești să scapi de ea cât mai repede, iată care este cea mai eficientă cale.

CITEȘTE ȘI: 3 MASAJE ANTICELULITĂ PE CARE LE POȚI FACE ACASĂ

1. Încearcă să te odihnești suficient! Somnul este foarte important și pentru pielea ta și pentru a putea scăpa de celulită. Încearcă să nu pierzi nopțile și dormi minimum șapte ore deoarece lipsa unui somn bun are strânsă legătură cu kilogramele în plus și cu celulita.

2. Folosește creme anticelulitice. Aplică dimineața și seara cremă anticelulită prin masaj circular câteva minute pe fiecare dintre zonele afectate precum abdomenul, coapsele și brațele tale. Există și creme anticelulitice care acționează în timpul nopții.

3. Tratamente la salon. În cazul în care vrei să te bucuri de serviciile unor specialiști, mergi la saloanele de înfrumusețare, unde vei găsi tratamente în funcție de orice buget. Nu trebuie să ai un job extraordinar de bine plătit ca să îți permiți cel puțin o dată pe vară să îți răsfeți pielea.

4. Consumă cât mai multă apă. Pentru o piele sănătoasă este nevoie să consumi minimum doi litri de apă plată sau minerală pe zi, dar nu în timpul mesei.

5. Renunță la tutun și la cafea. Nu mai este de mult un secret faptul că tutunul și cafeaua sunt un factor important în apariția celulitei. Dacă aspectul pielii de „coajă de portocală” te nemulțumește, ăncercă măcar să le rărești.

6. Aplică un gomaj pentru corp. Folosește produse pentru gomaj, care curăță pielea în profunzime, o dată sau de două ori pe săptămână dacă îți dorești să scapi de celulită.

7. Mănîncă la orele potrivite. Degeaba nu mănânci mai nimic toată ziua, te înfometezi și aștepți cina cu prietenii sau cu familia. Schimbă-ți orele de masă, mănâncă până în ora 18:00, iar la cină alege un fruct sau o salată.

8. Încearcă să ai o alimentație cât mai sănătoasă. Dacă tot suntem la capitolul mâncare, încearcă să renunți la băuturile carbogazoase, mâncarea fast food, produsele de patiserie și la zahăr. Vei vedea primele rezultate chiar după prima săptămână.

9. Practică sport. Alege o formă de sport care-ți place. E cel mai important să faci sport de plăcere și să nu vezi totul ca pe un chin. Și mersul pe jos, jumătate de oră pe zi, ajută mai mult decât ți-ai putea imagina dacă vrei să scapi de celulită.

10. Fă-ți masaj și acasă. Nu este neapărat nevoie să mergi la un salon de masaj, poți să te uiți pe youtube la tutoriale de masaj anticelulitic pe care îl poți face în fiecare weeekend singură sau cu o prietenă chiar la tine acasă.

Sursa foto: bravonet.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top