Connect with us

Revistateo.ro

Daca vrei o relatie de cuplu fericita si sanatoasa, foloseste urmatoarele sase expresii. Pot face adevarate minuni!

Cuplu

Sase expresii pe care orice cuplu fericit trebuie sa le foloseasca

Comunicarea este cheia reusitei intr-un cuplu, iar o vorba buna spusa la timpul potrivit poate sa faca minuni. Orice cuplu ar trebui sa spuna aceste cuvinte cat mai des, ca o dovada a faptului ca inca va respectati reciproc si tineti unul la altul la fel ca in prima zi. Iata care sunt acestea:

1.Te iubesc

Nu uita sa iti exprimi zilnic iubirea si atasamentul pentru persoana iubita. Un „Te iubesc” pe care il spui in loc de „noapte buna” sau „buna dimineata” este o dovada clara a dragostei pe care o porti jumatatii tale. Poate parea banal, insa nu trebuie sa subestimezi puterea celei mai simple declaratii de iubire.

2.Iarta-ma

Este foarte important ca atunci cand ai gresit sa iti ceri iertare. Alege sa iti recunosti greselile nu sa incerci sa aduci reprosuri partenerului in incercarea de a face erorile tale sa para mai nesemnificative. Nu uita ca greseala recunoscuta este pe jumatate iertata.

3.Te rog

Politetea este necesara atat intr-o relatie, cat si in viata de zi cu zi. Cand ii ceri persoanei iubite sa faca ceva pentru tine nu uita sa folosesti aceste cuvinte magice, iar astfel nimeni nu o sa simta ca le poruncesti ceva.

4.Mi-e dor de tine

Nu uita sa ii spui jumatatii tale cat de mult inseamna pentru tine timpul petrecut in compania ei si ca iti lipseste mult atunci cand este departe de tine. Este o modalitate de a mentine vie relatia.

5.Multumesc

Arata-ti recunostinta fata de gesturile pe care partenerul tau le face pentru tine. Nu conteaza cat de important este gestul, multumeste-i pentru a-i arata ca apreciezi tot ce face pentru tine.

6.Te vreau

Arata-i partenerului ca il doresti in pat. Nu trebuie sa uiti ca sexul joaca un rol esential in mentinerea unei relatii fericite de cuplu. Fa dragoste cat mai des cu persoana draga tie si arata-i ca o doresti.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top