Connect with us

Revistateo.ro

Margaret sarcina / foto: caters agency

Sanatate

Sarcina fara sfarsit. O femeie a trait trei ani cu o burta de gravida, pana sa afle crudul adevar

O femeie care a trecut printr-o experienta cu totul neobisnuita, de parca ar fi avut o sarcina fara sfarsit, iar dupa ani de investigatii, a aflat un adevar dureros.

Margaret McMahon a mers pentru prima data la medic dupa ce stomacul sau a inceput sa para din ce in ce mai voluminos, ca si cum avea un balon in abdomen. Atunci, medicii i-au spus ca aceasta situatie este din cauza sindromului colonului iritabil.

Margaret / foto: caters agency

Margaret / foto: caters agency

Aceasta explicatie nu a linistit-o si a continuat sa afle raspunsuri pentru a afla ce se intampla in corpul sau, cu adevarat. Dupa trei ani de dureri si de priviri intrebatoare ale celor din jurul sau, care o intrebau cand va naste, Margaret a fost operata, iar doctorii au descoperit in abdomenul ei o tumoare de masura unui pepene.

Mama a doi copii, aceasta a trait timp de trei ani cu o senzatie de “sarcina fara sfarsit”.  In urma unei radiografii, Margaret a aflat ca are o tumoare uriasa in stomac.

“Ultimul an a fost ingrozitor. Era ca si cum aveam o sarcina fara sfarsit, cu exceptia faptului ca atunci cand esti insarcinata, vei avea un bebelus la final. Pur si simplu vrei acest extraterestru sa iti iasa din corp. Pana la final am avut dureri ingrozitoare. Este oribil cand ai nevoie sa mergi la baie tot timpul, pur si simplu mi-a pus viata in modul “asteptare”. Au crezut ca este vorba de sindromul colonului iritabil la inceput, care imi facea abdomenul umflat si mi s-a spus sa mai slabesc. Intr-un final si-au dat seama ca este vorba despre un fibrom si mi s-a zis ca este de marimea unei prune si sa nu ma ingrijorez” a spus Margaret pentru The Sun.

“Trei ani mai tarziu, m-am intors si medicii mi-au spus ca nu a crescut, insa eu nu ma simteam bine, aveam dureri la sold si in spate”, a mai spus femeia, iar fiica ei a dus- la camera de garda, unde a fost supusa unei histeroctomii, iar medicul i-a marturisit ca tumoarea avea masura unui pepene.

Acum, Margaret se poate bucura din nou de viata, iar recuperarea a decurs fara probleme.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top