Connect with us

Revistateo.ro

Samburii de caise pot distruge celulele canceroase. Iata cum este posibil!

Sanatate

Samburii de caise pot distruge celulele canceroase. Iata cum este posibil!

Conform studiilor, samburii de caise pot distruge celulele canceroase. Uite cum este posibil!

Samburii de caise si pielita fina in care acestia sunt inveliti contin o cantitate mare de vitamina B17, vitamina esentiala pentru distrugerea celulelor canceroase. In anii 1920, un doctor din San Francisco a descoperit ca aceasta substanta (cunoscuta atunci sub numele de amigdalina) reduce tumorile, insa varianta initiala era prea periculoasa pentru a fi administrata oamenilor.

Abia dupa 20 de ani s-a gasit o alta formula a acestei substante, care interactioneaza cu organismul uman in mod diferit. Aceasta versiune a substantei a fost numita leatrila si se gaseste intr-o concentratie mare in samburii de caise.

Vitamina B17 are proprietatea de a ucide instant celulele canceroase atunci cand interactioneaza cu anumite enzime protectoare care se gasesc in celulele sanatoase. Pe de cealalta parte, chimioterapia distruge multe celule sanatoase si are un impact negativ asupra sistemului imunitar, desi in tot acest timp elimina si celulele canceroase.

Deoarece organismul pacientului se deterioreaza din pricina toxinelor eliberate in timpul chimioterapiei, celulele canceroase tind sa revina afectand alte parti ale corpului.

De aceea administrarea de leatrila poate fi un remediu mai eficient decat chimioterapia, desi multi specialisti sustin ca aceasta nu are niciun efect relevant. Specialistii care recomanda aceasta solutie naturista sustin ca in paralel este necesara administrarea vitaminei B12 si a enzimelor digestive, caci excesul de samburi de caise poate cauza greturi si ameteli. Sa nu uitam ca schimbarea stilului de viata intr-unul sanatos este esentiala.

Desi efectul samburilor de caise este un subiect controversat, multe persoane sustin ca acesta este unul pozitiv. Asadar, merita incercat! Atentie insa, orice tratament trebuie sa aiba aprobarea medicului de specialitate si necesita o vizita medicala in prealabil!

Sursa foto: batafood.com

Te poate interesa si: Aceste zone ale corpului sunt cele mai predispuse la cancer de piele

Iată care sunt zonele cele mai predispuse la cancer de piele de pe corpul tău!

Deși oricine se poate îmbolnăvi de cancer, persoanele cu un anumit tip de piele dezvoltă frecvent celule canceroase în anumite zone ale corpului. Există părți de pe corpul tău cărora ar trebui să le oferi mai multă atenție.

Cancerul de piele poate fi fatal pentru majoritatea persoanelor care se confruntă cu această boală. Acest lucru se întâmplă în general din cauza faptului că este depistat în fazele terminale ale bolii. De aceea este esențial să analizezi orice mică formațiune crescută în piele și să mergi la medic dacă ai dubii în privința anumitor pete sau alunițe.

Zonele care au riscul cel mai ridicat pentru persoanele cu pielea închisă la culoarea sunt palmele, tălpile și pielea de sub unghii. Tocmai pentru că sunt zone cărora în mod obișnuit oamenii nu le acordă o atenție sporită, cancerul este de foarte multe ori depistat pe ultima sută de metri.

Majoritatea oamenilor consideră că acest tip de cancer apare în principal din cauza radiațiilor UV, însă acesta poate apărea și din pricina factorilor genetici, în funcție de tonul pielii și de stilul de viață. Spre exemplu, persoanele cu pielea ciocolatie dezvoltă mai frecvent cancer de piele din cauza factorilor genetici. Zonele cele mai afectate sunt gâtul și pielea capului.

Melanomul, cea mai gravă formă de cancer de piele, se dezvoltă cel mai des la asiatici, filipinezi și indonezieni.Zonele cele mai predispuse sunt tălpile, zona superioră a picioarelor și zona genitală.

La cei cu pielea foarte deschisă, cancerul de piele se va dezvolta în zonele care sunt uitate atunci când se aplică crema de protecție solară. Este vorba despre linia părului, scalpul, pleoapele sau urechile. De aceea protecția este esențială, în fiecare perioadă a anului, pentru toată lumea.

Sursa foto: asds.net

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top