Connect with us

Revistateo.ro

Salvamarii au aparut pe plaje

Inedit

Salvamarii au aparut pe plaja

Dupa doua luni in care tragediile pe litoral s-au tinut lant, acum turistii din Mamaia pot rasufla usurati! Prima zi din luna lui Cuptor a inceput cu salvamarii la datorie!
Sa vedeti cum si-au facut aparitia pe plaja! Zeci de salvamari au semnat, in sfarsit, condica de prezenta pe plajele din Mamaia, inca de la prima ora a diminetii. Au scos caiacele pe apa, si-au pregatit barcile, apoi au trecut la o alergare usoara pe malul marii. Ce mai, un peisaj demn de perioada anilor 70!

Sa nu credeti ca salvamarii si-au schimbat, sezonul acesta, infatisarea. Se poarta in continuare costumele retro, mulate, care le pun in evidenta trupurile bine facute. Cand privesc atent spre largul marii, salvatorii par mai degraba desprinsi din revistele de moda.

Domnii de pe plaja nu au avut ce admira: anul acesta, fetele-salvamar se lasa asteptate. Isi vor ocupa posturile abia de saptamana viitoare. Din foisorul galben, cei platiti sa vegheze asupra turistilor vad totul pana in cel mai mic detaliu. Asa se face ca domnisoarele care se perinda pe plaja nu rateaza nicio ocazie sa ii admire.

Ba, chiar ar da orice ca sa le atraga atentia: „as imita un inec sa ma bag in seama cu ei!”, spune sincera una dintre ele. Doar in Cel de Sus isi mai puneau sperantele turistii, in urma cu o saptamana. Timp de aproape 2 luni, nu a fost nimeni pe plaja sa ii vegheze, asa ca tragediile s-au tinut lant.

Problema salariilor a fost rezolvata, partial, de catre primarie. Guvernul nu a alocat inca banii pentru salvamari, insa primarul Constantei, Radu Mazare, ii va plati din bugetul primariei urmand ca, la sfarsitul verii, sa isi recupereze suma de la bugetul de stat.

Sursa: Kanal D

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top