Connect with us

Revistateo.ro

salarii

Stiri

Salarii și bonusuri MAI MARI în 2017

Smartree Workforce Index a realizat o statistică optimistă, conform căreia primele trei luni ale anului 2017 au venit cu creşteri de salariilor şi optimizări ale bonusurilor primite de angajaţii din mediul privat. Trendul economic este unul ascendent la nivel european, iar bunăstarea angajaților din România a aderat la această statistică, potrivit Smartree.

Creșteri de salarii de 14%

Comparând primele trei luni din 2016 (ianuarie-martie) cu cele de anul acesta, angajații din România au primit salarii mărite cu aproximativ 14%, fapt determinat de evoluţia pozitivă a economiei în România, precum și de creşterea salariului brut minim începând cu 1 februarie.

CITEȘTE ȘI: Indemnizatie pe viata pentru mame, intre 600 si 1000 lei

“Criza forţei de muncă pe segmente precum IT&C, medical, automotive a avut, de asemenea, un impact pozitiv în creşterea salariilor în primele trei luni din acest an. Companiile şi-au dezvoltat, astfel, strategii clare privind retenţia sau atragerea angajaţilor, iar oferirea de salarii motivante a fost unul din factorii cei mai importanţi”

Adrian Stanciu, CEO Smartree, potrivit businessmagazin.ro

Care sunt domeniile cu creșteri salariale din România

Conform studiului, majoritatea companiilor care au oferit creșeteri salariale și bonusuri angajaților activează în domenii precum echipamente electronice și hardware, produse și servicii tehnologice, industria auto, industria pharma și sectorul medical.

Pe lângă creștera salariilor, angajatorii au început să ofere mai multe beneficii și avantaje suplimentare, cum ar fi tichetele de masă, bonurile cadou, abonamente medicale la clinici private, decontarea cheltuielilor de transport, abonamente la săli de sport, săli de relaxare, cadouri pentru copii în zilele dedicate.

ARTICOLE SIMILARE: Vom primi bonuri de masa mai mari! Valoarea lor a crescut la 15 lei | Teo a fost vanzatoare inainte de a fi cunoscuta. Ce meserii au avut cele mai indragite vedete

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top