Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum arată sediul angajaţilor Facebook

Inedit

Să tot lucrezi aici! Uite cum arată sediul angajaţilor Facebook.

Să tot lucrezi aici! Uite cum arată sediul angajaţilor Facebook. Cei care lucrează pentru cea mai mare reţea de socializare din lume trebuie să aibă la dispoziţie un mediu cât mai plăcut, pentru a pune la punct tot felul de idei.

Tocmai din acest motiv o parte dintre ei a început deja să se mute în principala cădire din noul campus al lui Zuckerberg, o prelungire a sediului-mamă din Menlo park (California), notează cei de la Bussine Insider.

CITEŞTE ŞI: Noul regulament Facebook. Ce NU ai voie să postezi!

Cel care a gândit proiectul este Frank Gehry, arhitectul Muzeului Guggenheim din Spania, dar şi al sălii de concerte Walt Disney din L.A.. Acesta a spus că a bătut palma cu fondatorul facebook acum trei ani şi de atunci lucrează la ambiţiosul proiect.

„M-am întâlnit cu Mark Zuckerberg în urmă cu aproximativ trei ani şi cu o viteză incredibilă pentru un proiect de asemena dimensiuni, iată că el se mută în această lună în noul campus. De la început, Mark şi-a dorit un spaţiu care să fie modest, practic şi nu foarte costisitor. Nu a dorit să exagerăm din punct de vedere al designului”, a declarat Frank Gehry. Rezultatul îl puteţi vedea şi voi în pozele de mai jos.

sursă foto: bussinesinsider.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top