Connect with us

Revistateo.ro

Teo Trandafir

Blog

Sa nu uitam nicicand sa taiem trandafirii

Am inventat cosul mic de cumparaturi si ora fixa de iesire din hypermarket si am brevetat-o la OSIM-ul intergalactic, Ce mai, eram, pana mai ieri, doctor honoris causa in shopping, ma intelegeti.

Ieri, barbatii m-au distrus.Am fost nevoita sa intru intr-un magazin destinat lor, ala cu stechere si fire inexplicabil de lungi, cu matze atarnate de carlige, cu prize infioratoare care ma amenintau de langa greble, sapaligi si alte lucruri necunoscute inca omului. Am fost la cumparat o „cupla”. Cum…cupla? Pitipoanca latenta in mine a zambit tacut: „multu”. Intelegeti? „Multu”…”cupla”…e?

Barbatii cred ca daca ne duc in magazine in care nu pricepem ce ni se intampla, ne vor fura groove-ul de shoppingarese. Niciodata, am strigat ca o sufrageta discriminata! Nu inteleg ce naiba e chestia asta cu trei brate din care ies trei matze? Nu-i nimic! Imi voi cumpara ceva ce inteleg. O…o….foarfeca de toaletat trandafirii, na. Si, daca stau sa ma gandesc, pentru ca orice discutie sa fie castigata detasat, nu voi cumpara una, ci trei! (Nu scria pe ele care e buna pentru trandafiri, dar va dati seama ca nu asta am spus, ci ca am mai multe tipuri de trandafiri, deci am nevoie de toate uneltele)

Barbatii la cumparaturi sunt ca altfel decat in habitatul lor natural. Ei chiar incearca fiecare intrerupator, zambesc, cand descopera ca merge, dau din cap aprobator si abia apoi pun in cos. Ne exaspereaza placut, pentru ca par fericiti cand ajung acasa si „cupla” e fix ce le lipsea.

Asa ca nu numai noi ne pricepem la cumparaturi, nu doar noi am facut din asta sport olimpic, cum suntem acuzate, ci si ei. Nu vi se pare?

1 Comment

1 Comment

  1. Andrei

    2016-09-04T19:03:36+03:00 at 2016-09-04T19:03:36+03:00

    Da, dragă. Mi se pare. Scumpeteo care ești. Dacă nu ți o fi mare efort, bagă și diacritice, ca să meargă mai lin lectura la populație. Sufragetili rulz!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Blog

To Top