Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

S-a nascut cu o boala rara, iar toata lumea rade ea ea: ”Mama mi-a spus ca sunt saruturi ale ingerilor”

Toata lumea se naste aratand diferit, insa trebuie sa invatam sa ne iubim pe noi insine inainte de a ne iubi ceilalti.

Ciara Swaringen este o tanara in varsta de 19 ani care locuieste in Rockwell, Carolina de Nord. Ea s-a nascut cu sute de alunite care ii acopera intreg corpul si inca de la nastere a fost privita ca o ciudatenie.

Fiind o afectiune rara a pielii care se intampla o data la 500000 de persoane, inca din prima zi Ciara a fost tratata ca o persoana neobisnuit.

Parintii sai au tratat-o normal si au incercat sa o inscrie la o scoala unde, din pacate, copiii au fost extrem de rautaciosi si a trebuie sa accepte batjocura copiilor si adultilor care s-au comportat crud cu ea.

Ciara a fost numita ”caine plin de cosuri”, iar unii copii din scoala i-au spus in fata aceste jigniri, lucru care a facut-o pe tanara sa sufere extrem de mult.

Cu toate acestea, ea a inceput sa se iubeasca si sa isi iubeasca fiecare alunita in parte.

Desi este in mod clar diferita de ceilalti, Ciera invata in fiecare zi sa zambeasca si sa fie pozitiva.

Ciera / foto: Facebook

Ciera / foto: Facebook

”Intr-o zi, mi-aduc aminte ca eram in autobuzul scolar si am auzit cum un baiat radea si ma numea ”caine patat”. Baietii sunt cei care, in general, comenteaza atunci cand ma vad prima data. Acest lucru m-a facut sa sufar foarte tare, caci eram mica si acest lucru ma facea sa ma intreb ce este in neregula cu mine”, a dezvaluit Ciera.

Ciera / foto: Facebook

Ciera / foto: Facebook

”Ma simt norocoasa pentru ca am crescut intr-un oras mic deoarece multi oameni imi cunosc povestea si ma simt aproape normal in jurul lor. Oamenii din orasul meu nu se holbeaza atunci cand ma vad. Insa cand ma duc intr-un alt loc, este mult mai greu. In timp am invatat sa sterg din mintea mea toate comentariile negative si sa imi dau seama ca unii oameni se comporta asa din cauza faptului ca nu sunt obisnuiti sa vada pe cineva cu afectiunea mea”, a mai spus ea.

Dupa fotografia care a facut furori in urma cu 19 ani, pe cand era bebelus, Ciara a facut o noua fotografie in care este imbracata in costum de baie si in care isi dezvaluie aproape toate alunitele care ii acopera corpul, inclusiv pe fata, pe maini si pe abdomen.

”Mama mi-a spus ca sunt saruturi ale ingerilor”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top