Connect with us

Revistateo.ro

Ce se intampla daca va dati cu 100 de straturi de fond de ten? Josefin Lilakas, o blogarita suedeza, stie raspunsul pentru ca a incercat experimentul pe propria sa piele.

Stil de viata

S-a dat cu 100 de straturi de fond de ten. Ce s-a intamplat cand s-a demachiat

Josefin este cunoscuta datorita canalului ei de youtube pe care il umple cu clipuri video distractive despre moda si stil. Insa, de data aceasta, ea a avut ideea de a a face un experiment inedit si s-a dat cu 100 de straturi de fond de ten.

In filmuletul postat de Josefin, care dureaza 6 minute, se observa cum primul strat a aratat bine, insa cu fiecare picatura de fond de ten pe care o adauga arata ca un personaj din Star Trek.

Pas cu pas ea a ajuns la 40 de straturi, moment in care a avut de gand sa renunte, pentru ca tenul sau aratat destul de incarcat. Pentru a „fixa”, dar si pentru a usca straturile de fond de ten devenite uleioase si lucioase, bloggerita foloseste un uscator de par.

Citeste si: A trasat mai multe puncte de fond de ten pe fata. Rezultatul e uimitor!

Citeste si: Ce fond de ten trebuie sa folosesti daca ai peste 40 de ani

Este cunoscut faptul ca prea mult machiaj iti blocheaza porii, iar vizionarea acestui video te va face sa-ti doresti si mai mult sa te speli pe fata. Insa, Josefin nu se da batuta si merge mai departe cu experimentul ei, care a durat 3 ore.

Daca la inceput fata ei era clara si frumoasa si ne-a lasat sa intelegem ca se pregateste de o transformare spectaculoasa, in final rezultatul a fost uimitor. In momentul in care s-a demachiat, fata ei a fost atat de iritata incat ne da senzatia ca poarta o masca.

Cum sa aplici corect fondul de ten

Makeup artistii ne sfatuiesc sa aplicam fondul de ten cu ajutorul degetelor, deoarece caldura lor ne ajuta sa il intindem foarte bine. De asemenea, se Începe întotdeauna aplicarea fondului de ten din centrul feţei, tamponand cu degetele prin mişcări scurte spre exterior, până la linia părului. Dupa cateva minute de asteptare, in care fondul de ten a patruns in fata, mai putem aplica un strat doar in zonele in care e nevoie.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top