Connect with us

Revistateo.ro

S-au cunoscut pe internet și într-o zi au decis să se întâlnească. Când a văzut cine este bărbatul, fata a rămas șocată.

Inedit

S-au cunoscut pe internet, s-au plăcut și și-au dat întâlnire. Când a văzut cine este bărbatul, fata a ÎNCREMENIT

Au purtat conversații lungi și și-au dat seama, la un moment dat, că vor să facă pasul următor. Așa se face că au stabilit să se întâlnească la un restaurant.

Fata a ajuns prima, și-a comandat ceva de băut și aștepta ca băiatul frumos din fotografii să se prezinte la locul întâlnirii. Când și-a făcut apariția, tânăra a încremenit.

Cine era bărbatul care a venit la întâlnire

Cel care s-a prezentat la restaurant nu era băiatul din fotografii. Tânăra, în vârstă de 16 ani, se aștepta să se întâlnească cu un băiat de aceeași vârstă cu ea. Însă, nu a fost deloc așa. Lângă ea s-a așezat un bărbat de 40 de ani.

Tu ce ai face dacă ai vedea o fată de 16 ani împreună cu un bărbat de 40 de ani?

Răspunsul la această întrebare s-a vrut a fi aflat în urma unui experiment. Scopul testului a fost acela de a afla reacția oamenilor la vederea unei astfel de situații.

Oamenii din jur au văzut ce se petrece cu cei doi și au auzit conversația lor. Maria devine agitată la aflarea „veștii” că Bryan nu arată la fel ca în fotografiile din mediul online și că în fața ei a apărut un tip care i-ar putea fi tată.

Te-ai fi așteptat ca nimănui să nu-i pese, ori să nu aibă nicio reacție, însă oamenii din restaurant nu trec cu vederea peste acest episod.

Când așa-zisul Bryan o invită pe fată afară, să plece împreună din acel local, clienții de la masa alătură se ridică și se opun cu vehemență.

Iată cum au reacționat oamenii

Inițiatorii acestui experiment sfătuiesc oamenii să intervină atunci când constată că o situație este greșită. Așa pot fi prevenite cazuri precum răpirea unui copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top