Connect with us

Revistateo.ro

S-au rupt sinele la metrou!

Inedit

S-au rupt sinele la metrou!

Circulatia trenurilor de metrou pe Magistrala II (Berceni – Pipera), intre statiile Romana si Universitate, se desfasoara pe un singur fir joi seara in urma unei defectiuni la sina de metrou. Defectiunea tehnica produsa joi seara pe Magistrala de metrou Berceni – Pipera a dat peste cap intreg traficul rutier pe ruta respectiva, mii de bucuresteni fiind nevoiti sa gaseasca mijloace alternative de transport pentru a ajunge acasa.

„Circulatia trenurilor de metrou se desfasoara pe un singur fir intre statiile Romana si Universitate, in urma unei defectiuni la sina de metrou produsa la ora 18,00. La fata locului se afla o echipa de interventie pentru remedierea situatiei cat de repede posibil”, a declarat, pentru AGERPRES, Evelyne Croitoru, seful Departamentului de Comunicare al Metrorex.

In toate statiile de metrou se fac anunturi pentru a avertiza calatorii ca vor exista depasiri ale intervalului de circulatie al trenurilor de metrou. La statiile de metrou de pe Magistrala II, foarte multi oameni s-au aratat revoltati de faptul ca nu erau instiintati despre situatia creata, unii dintre ei parasind peroanele dupa ce validasera cartela de calatorie.

Mai multi calatori care au reusit totusi sa circule cu garniturile de tren de pe Magistrala II au afirmat ca unor persoane li s-a facut rau in timpul calatoriei din cauza aglomeratiei din tren si a caldurii insuportabile.

Din cauza defectiunii de la metrou, si mijloacele RATB au fost suprasolicitate de cei care doreau sa ajunga in centrul Capitalei sau in zona de sud a orasului.

Sursa: RomaniaTV

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top