Connect with us

Revistateo.ro

S-a simtit mereu oaia neagra a familiei. Dupa 56 de ani, a aflat un secret tulburator

Inedit

S-a simtit mereu oaia neagra a familiei. Dupa 56 de ani, a aflat un secret tulburator

Toata viata a simtit ca locul in care a trait nu ii apartinea. S-a simtit oaia neagra a familiei inca din copilarie. Dupa 56 de ani, a aflat ca nu este singura care traieste senzatii stranii legate de propria ei familie.

Pe 3 mai 1953 s-au nascut doua fetite: DeeAnn Angell si Kay Rene Reed. Cele doua au venit pe lume in spitalul Heppner din Oregon, Statele Unite ale Americii.

Cand una dintre mame a primit pe fata ei DeeAnn a simtit ca ceva nu era in regula si a insistat sa le spuna moaselor ca au gresit copilul. Personalul medical al maternitatii a convins-o pana la urma pe femeie ca este fetita ei, insa dupa 56 de ani s-a intamplat ceva impresionant.

CITESTE SI: A murit de cancer, iar la un an, sotul ei a primit o scrisoare emotionanta. Toti cei care au citit-o au plans

CITESTE SI: Fotografia care smulge lacrimile tuturor parintilor. Ce se ascunde in spatele ei

s-a-simtit-mereu-oaia-neagra-a-familiei-dupa-56-de-ani-a-aflat-un-secret-tulburator-2

Adevarul descoperit dupa 56 de ani

Cand DeeAnn ANgell era o fetita, cei din familia ei au observat ca este singura persoana blonda cu ochi albastri. Toti aveau parul castaniu, iar fetita se simtea tot timpul ciudata cand isi vedea fratiorii in poze, iar ea iesea in evidenta cu blondul ei platinat.

De cealalta parte era Kay Rene Reed, care s-a simtit la randul ei oaia neagra in familia gresita. De multe ori si-a intrebat parintii daca este cu adevarat o Reed sau are o alta familie pe lume. Kay credea ca era adoptata si ca ai ei ii ascund adevarul.

s-a-simtit-mereu-oaia-neagra-a-familiei-dupa-56-de-ani-a-aflat-un-secret-tulburator-1

In acea epoca inca nu exista tehnica de recoltare a probelor ADN. Dupa aproximativ 56 de ani, fratele lui Kay, Bobby, a primit un telefon de la o femeie in varsta, care l-a sunat sa ii spuna un mare secret.

Cand Bobby a ajuns acasa la femeia de 86 de ani, aceasta i-a spus ca o cunoaste pe mama lui Kay, sora lui. Batrana i-a spus lui Bobby ca cele doua femei au fost schimbate la nastere.

Femeia a decis sa ii spuna adevarul lui Bobby dupa ce toti cei patru parinti au murit. In vara anului 2009, Kay si DeeAnn si-au facut testele ADN in Kennewick, Washington. Rezultatele au confirmat marea minciuna in care au trait 56 de ani.

Cele doua au devenit cunoscute in toata America, iar posturi de televiziune precum ABC le-au invitat pentru a-si spune incredibila poveste.

1 Comment

1 Comment

  1. anonim

    2017-08-26T09:24:52+03:00 at 2017-08-26T09:24:52+03:00

    Si eu am trecut printr-un schimb la nastere si nu am unde sa stau la noapte! Aici e iad si sunt la un pas de a fi omorat de ,,rubedenii” pentru un teren parasit! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o garsoniera in chirie pana la teste ADN si CEDO?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top