Connect with us

Revistateo.ro

vopseaua

Par & Coafuri

S-a dovedit! Acesta este cel mai simplu mod de a scapa de vopseaua din par

Vara aceasta a fost una a suvitelor colorate. Daca vrei sa te intorci la aspectul serios si vrei sa scapi de vopseaua din par, amesteca aceste doua ingrediente.

Verde, violet, roz, curcubeu. Cam acestea sunt nuantele pe care multe femei le-au incercat in sezonul cald. Pentru un aer cat mai extravagant, acestea si-au vopsit parul fara sa se mai gandeasca si la faptul ca la toamna vor reveni din concedii, vacante si ca trebui sa fie din nou serioase.

Cum faci sa scapi de culorile din par fara a merge la salon ori sa trebuiasca sa te vopsesti de cateva ori pentru a-ti acoperi nuantele extravagante?

CITESTE SI: VIDEO – 4 milioane de oameni si-au batut capul pentru a dezlega o iluzie optica: Ce culoare are parul fetei din imagine?

Cat se poate de simplu, spun cele care deja au incercat solutia ce presupune amestecul a doar doua ingrediente pe care oricum le avem la indemana. Astfel, compozitia minune este formata din vitamina C si samponul cu care ne spalam de obicei pe par.

Drept urmare, tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o lingura de vitamina C (poti lua cateva pasile pe care sa le maruntesti) si doua linguri de sampon. Dupa ce ai amestecat bine, aplica acest compus pe suvitele vopsite si lasa sa actioneze in jur de o ora. Dupa ce te vei spala bine, vei observa cum nuantele multicolore vor disparea, mai ales daca ai facut suvitele pe un par blond ori deschis la culoare. Pentru ca amestecul sa functioneze cat mai bine, culoarea parului trebuie sa fie una deschisa, la fel ca si vopseaua aplicata.

Nu te astepta la minuni daca nuanta de vopsea este apropiata de negru si ai grija ca dupa spalare sa folosesti un balsam pentru ingrijirea parului, caci vitamina C iti poate usca usor firul de par.

Sursa foto haircolorsideas.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top