Connect with us

Revistateo.ro

S-a aflat de ce a ajuns Cristian Țopescu la spital

Diverse

S-a aflat de ce a ajuns Cristian Țopescu la spital

Marți dimineața, lumea sportului a fost zguduită de vestea potrivit căreia Cristian Țopescu a ajuns la spital. Îndrăgitul comentator a fost internat la un spital din Capitală. S-a aflat de ce a ajuns Cristian Țopescu la spital. Mai jos vei găsi detaliile.

Cristian Țopescu la spital. Ce s-a întâmplat?

Inițial, se credea că îndrăgitul comentator suferea de afecțiuni neurologice. Acum se știe care au fost motivele internării lui Cristian Țopescu.

“Cristian Țopescu este la terapie intensivă! La început, starea lui a fost una extrem de gravă și doctorii chiar erau sceptici în privința șanselor de supravieturire! Din fericire, după ce a fost pus pe un tratament medicamentos și intravenos, el și-a revenit și, acum, este un pic mai bine! Mai mult, a și început să comunice cu medicii și cu familia”, au fost informațiile oferite de cei ce se aflau la fața locului, potrivit wowbiz.ro.

După 48 de ore de la internarea în spital, Cristian Țopescu a fost stabilizat de medici. De asemenea, s-a aflat motivul pentru care a ajuns la spital.

“El suferă de mai multă vreme de un diabet păcătos și a ajuns cu un diabet dezechilibrat! Glicemia lui era una foarte mare, în plus, avea senzație de oboseală permanentă, slăbiciune musculară, respirație grea și gură uscată! Toate aceste probleme medicale ar fi putut fi evitate de omul de sport dacă ar fi avut mai multă grijă în ultima vreme! Este evident că afecțiunea nu a fost tratată corespunzător, în plus, el nu a ținut un regim alimentar și de viață. În ciuda vârstei înaintate, nu s-ar fi ajuns la o asemenea situație critică”, a spus o persoană apropiată de comentator.

CITEȘTE ȘI: Christian Sabbagh va deveni din nou tată. Va avea un băiat
CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan nu a putut să fie alături de fiica sa, operată în SUA

Cristian Țopescu a ajuns de urgență la spital

Cristian Țopescu, fost comentator sportiv, a ajuns de urgență la spital. Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al unității sanitare la care a ajuns jurnalistul, a declarat pentru MEDIAFAX că fostul comentator nu este într- stare prea bună. CITEȘTE CONTINUAREA AICI.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top