Connect with us

Revistateo.ro

Divers

S-a aflat adevărul despre ”telefonul” Dianei Bulimar de la Exatlon

O secvență în care apare Diana Bulimar de la Exatlon a creat controverse în mediul online. Pe pat, lângă sportivă, a apărut la un moment dat un ”telefon suspect”.

Conform contractului semnat de concurenții Exatlon România, aceștia nu au voie cu telefoane în timpul emisiunii.

Într-unul dintre episoade, Diana Bulimar stătea pe pat jucându-se cu un așa-zis telefon. Fanii au spus că Diana este favorizată de producători, ceea ce e complet fals.

Niciunul dintre concurenți nu are aparatură cu care poate comunica deoarece orice contact prin intermediul tehnologiilor este interzis.

Adevărul a ieșit la iveală în cele din urmă. Fanii Exatlon Mexic au clarificat situația după ce s-au luat la ceartă cu cei din România. Acel aparat nu este un telefon, ci o telecomandă de la aerul condiționat, notează wowbiz.ro.

CITEȘTE ȘI: Veste neplăcută de la Exatlon. Este vorba despre Echipa Războinicilor

Între Războinici s-a lăsat cu ceartă

Jocul Arena “Exatlon” difuzat aseara la Kanal D, cel care ofera protectie invingatorilor, a fost condus detasat si castigat de catre Faimosi, cu 10 la 7, in pofida faptului ca adversarii lor pareau ca au o strategie pentru a-i invinge din a doua runda, cand se apropiau vertiginos de scorul liderilor.

Soc total la “Exatlon”, in editia de aseara a celui mai iubit reality din Romania! Razboinicii au fost pusi din nou in postura de a-si nominaliza trei coechipieri spre eliminare, iar una dintre propunerile neasteptate a fost aceea ca echipa a desemnat-o pe Mariana. Cea de-a doua a venit din partea Alinei, player of the week, indicandu-l pe Alex, iar Ionut, castigatorul probei individuale, l-a propus spre eliminare pe Stefan.

Aseara, in Arena, apele erau tulburi, dezvaluirile despre atitudinea lui Ionut fata de colegi, presupusa dorinta a acestuia de a-i invrajbi au aprins spiritele printre Razboinici. Conflictele si tensiunile mocnite izvorate intre Razboinici si Ionut faceau ca o singura echipa sa fie impartita in doua tabere, motivele invocate fiind enumerate de fiecare dintre ei.

“Membrii grupului sunt nemultumiti de atitudinea lui Ionut si probabil, de felul in care reactioneaza in unele momente. Este greu ca el sa vina si sa se impuna in fata echipei. Minte si asta creeaza confuzie in echipa”, a acuzat Alex.

Si Alina a fost foarte vocala, sustinandu-i afirmatiile lui Alex in ceea ce il priveste pe Ionut. S-a reluat si s-a dezbatut in detaliu fiecare intriga si nemultumire care ii macina pe Razboinici, in urma discutiilor incercand sa se faca lumina. Colegii lui Ionut au sustinut ferm ca acesta mizeaza pe o strategie in jocul lui si ca, in drumul spre mult dorita victorie, dezbina si cucereste.

“Eu i-am spus clar! Ionut, esti un mincinos! (…) Incercam sa fiu foarte buna prietena cu Ionut si el, din nou, mi-a tradat increderea!”, a adaugat Alina.

“Pe scurt, Ionut a spus ca eu am hotarat ca Roxana sa intre in joc, cand eu nici macar nu eram acolo. Cu mine, personal, stiu ca are ceva, mi-a si recunoscut antipatia lui fata de mine. Cumva Ionut aduce o energie ciudata in echipa, nu putem fi intr-o armonie totala”, a povestit Stefan, facand lumina in cazul acuzatiilor aduse lui Ionut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Divers

To Top