Connect with us

Revistateo.ro

Exatlon

Beatrice Olaru: „Nu am furat trofeul nimănui!”

Beatrice Olaru a acordat primul interviu după finala Exatlon, pe care a câștigat-o de altfel. Războinica a vorbit în cadrul emisiunii Fan Arena despre marele premiu și a răspuns criticilor.

„Este destul de ciudat ce se întâmplă. Jumătate de suflet simte că nu se poate bucura de ce s-a întâmplat. Am ajuns în ţară şi m-am lovit de un val de oameni care ma critică şi mă judecă fără să mă cunoscă. Aşa cum am spus şi în momentul ceremoniei, a fost un moment în care nici n-am îndrăznit să sper.

Însă când mă uit la trofeu văd multă muncă. Toată munca mea din ultimii ani a fost resplătită prin acest traseu. Lumea nu întelege că Exatlon nu este un sport olimpic, sau un sport pentru care te antrenezi ani de zile. Acolo punctele se joacă pe final, iar acolo a fost mereu diferit”, a spus la Kanal D.

„Eu nu am furat acest trofeu nimănui. Nu a fost al lui Alin acest trofeu. Şansele au fost 50-50 pentru amândoi. Trofeul a fost al tuturor”, a mai spus Betty.

„A fost un fel de şoc pentru mine, atunci când am sărit în apă. Nu m-am gândit să nu intru, însă mă gândeam doar cum aş putea să ies. De la toţi băieţii am învăţat.

De la Alin, Iulian, iar Călin a stat cel mai mult cu mine să mă ajute. Doru şi Silaşi, toţi m-au ajutat.”, a declarat Beatrice la FanArena.

„Mulţi nu au înţeles. Acest regulament este valabil pentru mai multe ţări. Au jucat mai multe ţări aşa. Regulamentul nu a fost făcut de România, nici de KanalD.”, a spus Vladimir Drăghia, în apărarea câştigătoarei Beatrice.

CITEȘTE ȘI: Ce va face Beatrice Olaru cu cei 100.000 de euro câștigați la Exatlon

Beatrice Olaru, povestea unei învingătoare

1 Comment

1 Comment

  1. Rușine kanald

    2018-12-20T23:47:04+02:00 at 2018-12-20T23:47:04+02:00

    Rușine Kanal D, ne livrați o bătaie de joc an de an cu final din ce în ce mai nedrept…nu ajungea niciodată Olaru în finală dacă nu era Alin, el este de departe adevăratul câștigător!!!…rușine să vă fie!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Exatlon

To Top