Connect with us

Revistateo.ro

Romania, promovata pe un important post de televiziune international

Stiri

Romania, promovata pe un important post de televiziune international

Televiziunea Travel Channel promoveaza Romania intr-un documentar de exceptie care va aparea anul viitor si va fi vazut de o lume intreaga. Romania va fi promovata prin intermediul gastronomiei si vinului din zone turistice spectaculoase precum Delta Dunarii, Clujul, Brasovul si Bucuresti.

Documentarul „Food and Wine Adventures: Romania” este programat pentru anul viitor si face parte din trilogia documentara „Wild Carpathia”, inceputa in perioada 2011-2013. „Este un program despre mancarea si vinul romanesc, iar prezentatorii sunt Jenny Powell, o cunoscuta prezentatoare de televiziune din Marea Britanie, si Olivier Magny, un expert in vinuri din Paris”, a declarat pentru MEDIAFAX producatorul Eoin O’Shea.

Prin acest documentar nu doar ca se vor prezenta obiceiuri culinare si secretele vinului romanesc ci si oamenii de zi cu zi din tara noastra precum si locurile splendide pe care orice turist strain ar fi incantat sa le vada.

„Primul nostru spatiu de filmare a fost in Constanta. Am calatorit apoi spre Tulcea, pentru a ajunge in Delta Dunarii, unde am invatat cum se face vinul de nisip si am invatat sa gatim supa de peste. Jenny Powell chiar a mers cu unul din localnici la pescuit in lacul sau preferat”, a mai dezvaluit producatorul din culisele acestui documentar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top