Connect with us

Revistateo.ro

Rodica Popescu-Bitănescu a povestit ce înseamnă pentru ea această zi de sărbătoare.

Star

Rodica Popescu-Bitănescu, mărturisire emoționantă: „Zilele de Crăciun și Paște…nu pot să trec peste zilele astea”

Rodica Popescu-Bitănescu a făcut o mărturisire emoționantă. A împlinit anul acesta 79 de ani, dar marea actriță nu poate uita momentele grele prin care a trecut de-a lungul vieții. În cadrul unei emisiuni, una dintre cele mai îndrăgite actrițe a vorbit despre zilele de sărbătoare.

Ea a povestit că o singură dată în viață a avut pom de Crăciun, pentru că nu avea o situație materială bună.

Rdica Popescu-Bitănescu, mărturisire dureroasă

Ea a povestit în cadrul unei emisiuni că sărbătorile îi amintesc de neajunsurile din copilărie.

„Paștele și Crăciunul sunt sărbătorile de familie și sunt zilele în care ne reculegem. Toți ne pregătim cu mâncare…

Pentru mine nu e doar o sărbătoare a mâncării, ci una spirituală. Nu pot să trec peste zilele astea. Și pregătirea trebuie să fie spirituală. Ar trebui să fim așa cam tot anul…La 30 de ani am zis că nu există moarte. La 30 de ani, a murit tata.

A fost un șoc foarte mare. Viața oamenilor e în valuri: sus și jos. O singură dată în viața mea am avut pom de Crăciun.

Am rămas fără casă, păduri, mașină, fără nimic și am luat-o de la zero. Nu aveam bani, nu aveam ce să mâncăm. M-am obișnuit cu puțin”, a spus Rodica Popescu-Bitănescu în emisiunea „Răi da Buni”, de la Antena Stars.

Articole pe aceeași temă: Rodica Popescu Bitănescu nu se teme de moarte: „Mi-am cumpărat un loc în cimitir!”

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, Rodica Popescu Bitănescu, a făcut o mărturisire incredibilă aseară în cadrul emisiunii „Necenzurat” de la Antena Stars. Actriț a dezvăluit că a suferit de boala Ebola când era mai tânără și că acum la cei 76 ani ai săi este pregătită deja de momentul în care se va despărți de cele lumești, deoarece și-a cumpărat deja loc în cimitir.

Dezinvoltă cum o știam cu toții, Rodica Popescu Bitănescu a vorbit fără menajamente despre faptul că a suferit de Ebola, și, slavă Domnului, s-a vindecat rapid. Având în vedere că nici în ziua de azi nu există un antidot puternic împotriva virusului Ebola., este o minune cum Rodica Popescu Bitănescu s-a vindecat de la sine de acest virus numit și „febra hemoragică”.

CITEȘTE ȘI: Scrisoarea unei fetite pentru Mos Craciun: “Nu vreau celelalte noua lucruri”

Vedeta a mărturisit la „Necenzurat” că „febra hemoragică” a cuprins-o când era în liceu, dar atunci gripa se numea „gripa spaniolă”: „Am căzut şi eu la pat, timp de o săptămână. Vârsam mult sânge, trebuia mama să stea cu ligheanul lângă mine, iar fundul ligheanului se umplea de sânge. Am slăbit atunci vreo 10 kg, dar m-am vindecat de la sine.

A fost un miracol, am crezut că o să mor! N-a luat boala de la mine nici mama, nici fratele meu”, a susținut actrița aseară în emisiunea de televiziune.

Cine este Rodica Popescu-Bitănescu

Rodica Popescu Bitănescu s-a născut pe 5 august 1938, Răsuceni, în județul interbelic Vlașca. Este o actriță română de teatru, care a jucat în numeroase comedii la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale” din București.

A absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică din București în 1960, la clasa profesor A. Pop Marțian.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top