Connect with us

Revistateo.ro

Rețete bogate în fibre care te ajută să pierzi în greutate

Cura de Slabire

Rețete bogate în fibre care te ajută să pierzi în greutate

Iată câteva rețete bogate în fibre și foarte gustoase! Acestea favorizează digestia și te ajută în drumul tău spre greutatea ideală.

CITEȘTE ȘI: REȚETE DE SMOOTHIE PENTRU DEOTXIFIERE

High-Fiber-Recipes-That-Will-Help-You-Lose-Weight-02-406

Buritto cu pui, fasole neagră și guacamole – este un fel de mâncare ușor de preparat. Ai nevoie de piept de pui fiert , pătrunjel verde proaspăt, fasole neagră fiartă și transformată în pastă, o mână de orez și pastă de avocado. Așează totul într-o lipie din făină integrală și asezonează cu sos de roșii.

High-Fiber-Recipes-That-Will-Help-You-Lose-Weight-03-406

Paste integrale cu broccoli și fasole albă – poate fi un prânz excelent. Ai nevoie de o mână de paste integrale fierte, câteva buchețele de broccoli ușor sotate în unt, pesto și fasole albă fiartă. Amestecă toate ingredientele și servește preparatul cât este cald.

High-Fiber-Recipes-That-Will-Help-You-Lose-Weight-05-406

Conopidă cu sos de brânză – gătește conopida la aburi și apoi soteaz-o ușor în unt. Fă un sos din brânză gruyere și presară deasupra pătrunjel tocat. O cină excelentă!

High-Fiber-Recipes-That-Will-Help-You-Lose-Weight-06-406

paranghelul cu lămâie – o variantp excelentă pentru o masă cu un aport ridicat de proteine, dar și de fibre. Lămâia îi dă o savoare deosebită și face din această cină un adevărat deliciu. Trage-l ușor la tigaie în puțin unt li condimentează-ș cu sare de mare, piper cayenne și boia de ardei dulce.

High-Fiber-Recipes-That-Will-Help-You-Lose-Weight-09-406

Salată cu avocado, mango și zmeruă – iată o salată inedită extrem de hrănitoare. Ai nevoie de mango, avocado, zmeură, mar, frunze de spana si salată verde. Asezonează totul cu dressingul care îți place.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top