Connect with us

Revistateo.ro

reteta veche

Sanatate

Reteta veche cu DOUA INGREDIENTE ce te vindeca de afectiuni pulmonare, impotenta si boli de inima

Este un remediu de mii de ani, care te ajuta sa te vindeci de boli grave! Vezi cum se face aceasta reteta veche!

Reteta se folosea in Tibet, acum mii de ani si contine doar doua ingrediente, pe care probabil le ai si tu in casa. Este vorba despre usturoi macerat in alcool. Nu te ingrijora, aroma usturoiului nu se simte in tratament!

Tratamentul cu aceasta reteta veche este benefic in cazul celor ce sufera de hipertensiune, sinuzita, boli pulmonare. Este foarte eficienta in cazul impotentei. Vindeca reumatismul si artrita si previne arteroscleroza. Are efect curativ in cazul problemelor de circulatie sanguina, tine in frau hipertensiunea si scade colesterolul. Elimina grasimile din corp, imbunatateste metabolismul si creste rezistenta la infectii. Acest remediu este benefic si in cazul hemoroizilor. In plus, regenereaza si revigoreaza intregul corp.

Pentru aceasta reteta veche de 5000 de ani ai nevoie doar de:

– 350 grame de usturoi

– 200 ml de alcool de 96 de grade

CITESTE SI: O cana cu ceai pentru SANATATEA STOMACULUI. Vezi ce plante te ajuta!

CITESTE SI: REMEDIU DE TOAMNA: Cu ce trebuie sa combini ceapa LA PRIMA ORA A DIMINETII ca sa tii raceala departe

Curata si piseaza usturoiul, apoi amesteca-l cu alcoolul. Depoziteaza-l intr-un flacon de sticla steril si pastreaza-l in camara, timp de 10 zile, avand grija sa fie la adapost de soare si caldura. Agita sticluta din cand in cand. Dupa cele 10 zile, il mai tii doua zile in frigider, apoi strecori usutoriul si poti incepe tratamentul. Cantitatea de preparat ajunge pentru 12 zile.

Cum tii cura: se consuma doar CATEVA PICATURI din aceasta reteta veche, crescand dozajul de fiecare data cand se administreaza, astfel:

Ziua 1 – Mic dejun 1 picatura – Pranz 2 picaturi – Cina 3 picaturi
Ziua 2 – Mic dejun 4 picaturi – Pranz 5 picaturi – Cina 6 picaturi

Dozajul va creste cu cate o picatura de fiecare data cand se ia din nou tratamentul, ajungand ca in ultima zi sa se ia 23 de picaturi la micul dejun, 24 de picaturi la pranz si 25 de picaturi la cina, aceasta fiind cea mai mare cantitate pe care o poti administra.

Reteta veche este un remediu extraordinar de puternic si, desi nu are contraindicatii, este bine sa tii o cura DOAR O DATA LA 5 ANI! De asemenea, daca ai probleme cu stomacul sau urmeaza un tratament recomandat de specialist, e obligatoriu sa intrebi medicul inainte de a incepe acest remediu. In plus, consumul de usturoi este interzis in timp ce tii aceasta cura.

ATENTIE: acest articol este scris cu titlu informativ. Consulta medicul inainte de un astfel de tratament!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top