Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce se intampla in corpul tau daca vei consuma 6 catei de usturoi copt in fiecare zi. Rezultatele te vor uimi. Ce trebuie sa faci?

Sanatate

Ce se intampla daca mananci 6 catei de usturoi copt pe zi

Usturoiul aduce numeroase beneficii organismului. Afla ce se intampla in corpul tau daca vei consuma in fiecare zi 6 catei de usturoi copt.

Consuma 6 catei de usturoi copt si vazi ce se intampla

Tot ce trebuie sa faci este sa pui in cuptor 6 catei de usturoi si sa ii lasi acolo pana incep sa se inmoaie. Este indicat sa nu depasesti acest numar. Afla ce se intampla in corpul tau.

Dupa ce trece o ora de cand ai consumat usturoiul copt, stomacul il va digera. Alimentul va incepe sa elibereze substantele nutritive necesare organismului. Dupa ce trec 2-4 ore, usturoiul copt va deveni un bun aliat al corpului in lupta impotriva radicalilor liberi.

Dupa ce trec 4-6 ore, usturoiul copt va incepe sa aduca beneficii si asupra metabolismului. Va ajuta corpul sa elimine fluidele in exces. De asemenea, topeste tesutul adipos din corp.

Dupa 6 sau 7 ore incep sa se activeze proprietatile antibacteriene ale acestui aliment. Astfel, iti va ajuta corpul sa lupte contra bacteriilor.

Dupa ce trec 7, pana la 10 ore de cand ai consumat cei 6 catei de usturoi copt, organismul va primi ajutor pentru a lupta impotriva oxidarii.

Dupa ce trec 10-24 de ore, in organism vor avea loc mai multe schimbari datorita alimentului. Spre exemplu, va regla nivelul colesterolului din sange. De asemenea, iti va ajuta sistemul imunitar. In plus, usturoiul va tine sub control tensiunea arteriala. De asemenea, te ajuta sa previi sau sa tratezi alergiile. Este un aliment recomandat si persoanelor care sufera de diabet. Asta pentru ca va regla nivelul zaharului din sange.

Deoarece este bogat in nutrienti, usturoiul este indicat si persoanelor care se confrunta frecvent cu oboseala. Un alt beneficiu al acestui aliment este acela ca intareste sistemul osos. Nu in ultimul rand, atletii ar trebui sa consume acest aliment, deoarece le imbunatateste performantele.

Articole pe aceeasi tema:

Pune usturoi si foi de dafin intr-o sticla si ascunde-o in casa! Efectul te va uimi!

De ce e bine sa dormi cu usturoi sub perna

1 Comment

1 Comment

  1. Bugnar Aurel Vasile

    2019-01-29T09:45:25+02:00 at 2019-01-29T09:45:25+02:00

    Păi de ce nu date complete despre un tratament naturist.De ce vorbiți la general?Când se mănâncă acei 6 căței de usturoi copiti,dimineața, înainte de mese (de care) și cât timp ar trebui luat acest regim!Toată lumea cunoaște că usturoiului face bine,dar dacă voi aveți mai multe informații,pune-ți la dispoziția cititorilor,nu scrieți, doar de a umple revista cu o informație generală și credeți ca a-ți făcut un extraordinar scriind un articol.Nu mai fi-ți atât de superficiali și va credeți grozavi că ați spus nu știu ce minune!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top