Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Rețeta lui Carmen Brumă pentru a arăta atât de bine: Câte kilograme are acum

Carmen Brumă are un corp de invidiat, deși este deja mămică. Vedeta nu intră sub nicio formă în categoria femeilor delăsătoare după prima lor naștere, ci muncește din greu pentru ca musculatura ei să fie mereu tonifiată. Fosta prezentatoare a tv a dezvăluit ce crede despre vegetarianism și dacă acesta este marele secret al unei siluete perfecte.

Unul din secretele lui Carmen Brumă este sportul făcut acasă sau în aer liber, în parc. Prezentatoarea nu merge la sala de sport ci preferă oxigenul din natură. Nu a recurs niciodată la operații estetice pentru a arăta bine, ci totul a venit din foarte multă muncă cu propriul ei corp.

CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA EUROVISION – PE CE LOC AR TERMINA ACUM ROMÂNIA
„Nu m-am mai cântărit de ceva timp, însă cred că în momentul de față am 57-58 de kilograme, însă pe mine nu mă interesează kilogramele ci ce văd în oglindă. E important să îți placă ce vezi în oglindă. Merg foarte rar la sala. Eu fac sport mult acasa si in parc. Eu nu sunt vegetariana si nici nu vreau sa fiu. Nu cred ca acest mod de viata este benefic organismului nostru. Mai ales ca un copil sa fie vegetarian. Corpul nostru are nevoie de acele proteine animale”, a declarat Carmen Brumă la Kanal D.

Vedeta a mărturisit, în premieră, cum are grijă de articulațiile sale: „Folosesc colagen lichid imbogatit cu acid hialuronic, vitamin A, B, C si zinc, formula care functioneaza foarte bine, e foarte eficienta tocmai pentru ca e in formula lichida si imi asigura suportul necesar pentru antrenamentele mele. Adica are grija de articulatii de cartilaje si in plus întărește sănătatea ungiilor, a pielii, a părului”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top