Connect with us

Revistateo.ro

Diverse

Carmen Brumă, despre pericolele dietei Dukan

Toată lumea vorbește în ultima perioadă despre dieta Dukan, după ce Mirabela Dauer a declarat că acest regim alimentar i-a afectat serios sănătatea.

Dieta Dukan are dezavantajele sale

„Operatia Mirabelei Dauer (pe care o stimez si careia ii urez multa sanatate) a readus in atentia publica dieta Dukan.

Am primit foarte multe intrebari, asa ca am scris pe scurt parerea mea despre avantajele si dezavantajele dietelor hiperproteice.

Regimul hiperproteic a fost lansat in anii ’70 de medicul cardiolog Robert Atkins si presupune consumul de proteine animale si grasimi si reducerea drastica a carbohidratilor. Dieta Dukan este o varianta mai drastica a dietei Atkins.

Se reduce aportul de grasimi,se pastreaza consumul mare de proteine si cantitatea mica de carbohidrati.”, a transmis Carmen Bruma, pe blogul ei.

CITESTE SI: Mesaj îngrijorător de la spital. Ce a transmis Mirabela Dauer

Anunț trist făcut de Simona Halep pentru fanii ei

Carmen Brumă dezvăluie alimentele-minune pentru un păr sănătos: „Beau acest suc și rezultatul este wow”

Mirabela Dauer, probleme cu rinichii după ce a ținut dieta Dukan

Cântăreața de muzică ușoară Mirabela Dauer a ținut una din cele mai populare diete, cea prin care slăbești consumând foarte multe proteine.

Cântăreței nu i-a priit deloc acest regim alimentar, căci era să ajungă la spital. Vedeta a mărturisit că a avut probleme cu rinichii și a renunțat la această cură.

„Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce există, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan.

N-am ajuns la spital pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis “Gata!”… pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… și eu și așa sunt mâncătoare de carne… “, a mărturisit Mirabela Dauer, scrie wowbiz.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top