Connect with us

Revistateo.ro

Remediul ideal pentru iritații și arsuri solare

Stiri

Remediul ideal pentru iritații și arsuri solare

Dacă te numeri printre persoanele cu pielea sensiblă, cu siguranță ai apelat la diverse produse și tratamente pentru îngrijirea pielii tale. Pe timpul verii ne expunem tot mai mult la riscul apariției iritațiilor de orice fel. Să nu mai vorbim despre arsurile solare, care sunt la ordinea zilei. Cel mai indicat este să te protejezi în permanență cu o cremă cu SPF. Trebuie să faci acest lucru pe tot parcusul anului, însă mai ales vara. Astfel vei preveni nu numai arsurile solare, dar și efectul nociv pe care radicalii liberi îl au asupra organismului tău.

CITEȘTE ȘI: UITE CE SE ÎNTÂMPLĂ CU PĂRUL TĂU DACĂ ÎL SPELI CU COLA

Dacă totuși te confrunți în continuare cu o sensibilitate crescută, dacă nu te-ai protejat corespunzător și soarele ți-a creat probleme, ai la îndemână remediul ideal pentru oricare dintre aceste bătăi de cap. Cu ajutorul acestui remediu vei trata aceste neplăceri și vei obține o piele catifelată, sănătoasă și incredibil de strălucitoare.

Apa din flori de portocal se numără printre cele mai benefice remedii naturiste pe care pielea ta le poate primi. Vei rămâne impresionată de proprietățile acesteia și nu te vei mai putea despărți de ea. Este ideală pentru pielea sensibilă, pielea grasă, tenul care se confruntă cu acnee și puncte negre. Vei observa că acest ingredient se găsește în numeroase produse pentru îngrijirea arsurilor solare, datorită proprietăților vindecătoare și răcoritoare.

Pe lângă toate acestea, apa din flori de portocal este un excelent tonic pentru pielea corpului, îngrijește scalpul și întărește firul de păr, putând fi utilizată în măști și tratamente preparate în casă. Este benefică pentru persoanele care suferă de insomnii sau anxietate datorită aromei sale liniștitoare. Este suficient să pulverizezi puțin la încheietura mâinii sau chiar pe pernă înainte de a merge la somn. Efectele vor fi sesizate imediat!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top