Connect with us

Revistateo.ro

Remediul din 3 ingrediente care iti curata plamanii de toxine

Stiri

Remediul din 3 ingrediente care iti curata plamanii de toxine

Remediul din 3 ingrediente care iti curata plamanii de toxine va reduce complet riscul de infectii si te va face sa te simti mult mai bine. Zi de zi inhalam praf si toxine din mediul exterior, iar plamanii nostri au de suferit. Deseori nu realizam acest lucru, insa toti factorii externi la care ne supunem zilnic cresc dramatic riscul de imbolnavire.

Plamanii sunt extrem de importanti pentru buna functionare a organismului si trebuie curatati de toxine periodic. In acest mod le pastrezi sanatatea si le permiti sa functioneze la capacitate maxima. Daca ai plamanii incarcati, tusesti frecvent si expectorezi uneori o flegma de culoare alba, s-ar putea sa ai o infectie a sistemului respirator si trebuie sa mergi de urgenta la medic. In plus, poti apela la remediul din 3 ingrediente care va curata plamanii de toxine rapid!

CITESTE SI: PLANTA CARE PREVINE CATARACTA

CITESTE SI: CE SE INTAMPLA DACA BEI ZILNIC UN PAHAR DE SUC DE MORCOV

Iata cum il prepari si care sunt ingredientele de care ai nevoie:

– o lingura de frunze de lumanarica uscate
– o cana de apa fierbinte
– o lingura de miere de salcam

Pune apa la fiert impreuna cu frunzele de lumanarica si las-o pe foc timp de 10 minute. Strecoara apoi amestecul si lasa-l sa se racoreasca. La final adauga mierea de salcam. Bea acest ceai in fiecare zi. Daca nu iti place gustul sau, poti pur si simplu sa il torni intr-un bol incapator si sa il inhalezi timp de 5-10 minute. Rezultatele nu vor intarzia sa apara, indiferent de metoda pe care o folosesti.

Lumanarica este o planta care ajuta foarte mult sistemul respirator, curata plamanii si elimina mucusul in exces. Miere de salcam actioneaza ca un antibiotic, calmeaza inflamatiile si reduce riscul aparitiei infectiilor. Acest remediu este un expectorant ideal.

sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top