Connect with us

Revistateo.ro

Află care este acel remediu pentru orice fumător care te va ajuta să elimini toxinele din plămâni, acumulate din cauza țigărilor.

Naturiste

Remediu pentru orice fumător – Iți trebuie doar o nucă uscată și puțina apă

Remediul de mai jos este recomandat atât persoanelor care fumează, cât și celor care nu au acest obicei. Ai nevoie de o nucă uscată și de puțină apă. Află despre ce este vorba și cum te ajută acest remediu pentru orice fumător.

Remediu pentru orice fumător – Iți trebuie doar o nucă uscată și puțina apă

Coaja de nucă este ingredientul principal pentru acest remediu. Trebuie să prepari un ceai din coajă de nucă, însă coaja trebuie să fie lemnoasă, nu verde. Pentru a pregăti ceaiul pe care îl vei consuma în timpul zilei, ai envoie de coaja unei nuci și 300 de ml de apă. Pune apa într-un ibric, după care adaugă cojile de nucă. Lasa amestecul la fiert până când apa scade și rămân 200 de ml. Când ceaiul este gata, se stinge aragazul și se lasă amestecul la răcit. Când se răcește, poate fi consumat.

CITEȘTE ȘI: 4 alimente care te ajuta sa te lasi de fumat. Cel de-al doilea e dulce si gustos!

CITEȘTE ȘI: Iata cat de folositoare este nuca pentru sanatate

Acesta poate fi preparat seara și consumat dimineața. Dacă vrei, îl poți consuma după ce pui în ceai și puțină miere, după gust.

Dacă ceaiul va fi consumat în fiecare zi pe stomacul gol, timp de 30 de zile, acesta va elimina substențele toxice din plămâni, acumulate din cauza fumatului. Ceaiul este benefic deoarece previne sau tratează blocajele arterelor. Îmbunătățește circulația sângelui.

După cele 30 de zile, cât durează cura cu acest ceai, ai putea să îl mai consumi, deoarece acesta reglează tensiunea arterială. Este bine de știut faptul că acest ceai te ajută în cazul în care ai răcit. Te va ajuta să scapi de tuse. În acest caz, ceaiul se consumă cald. Peste el se va pune și puțină zeamă de la o jumătate de lămâie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top