Connect with us

Revistateo.ro

O mamă din Mexic a folosit un remediu cunoscut pentru a-l trata pe fiul său. Micuțul avea febră. La scurt timp, copilul a murit.

Inedit

A folosit acest remediu pentru a-și trata copilul, dar la scurt timp, micuțul a murit

O mamă din Mexic a povestit pe internet prin ce tragedie a trecut când a încercat să își tateze copilul în vârstă de 2 ani, care avea febră. A folosit un remediu pe care multe persoane îl folosesc. Însă, a fost fatal pentru copil. Află din rândurile de mai jos ce s-a întâmplat.

A folosit acest remediu pentru a-și trata copilul, dar la scurt timp, micuțul a murit

Mama din Mexic a venit acasă de la servicu. A mers la copilul ei și a observat că micuțul are febră. Pentru a-l trata, a folosit un unguent pe care multe persoane îl folosesc când au febră, congestie nazală sau alte probleme asemănătoare.

Nu știa ce avea să urmeze. A aplicat acel unguent pe pieptul copilului, pe spatele său, dar și pe buza superioară, deasupra nasului, pentru a-l ajuta să respire. Apoi l-a pus la culcare și s-a așezat lângă el. Când a observat că micuțul nu este în regulă, a mers cu el la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru copilul în vârstă de doi ani. Se pare că micuțul era mort de câteva ore când a ajuns mama lui la spital cu el.

CITEȘTE ȘI: Şi-a ţinut copilul mort la piept, timp de două ore. Ce s-a întâmplat apoi depăşeşte graniţele ştiinţei!

CITEȘTE ȘI: Kimberley Hainey, mama care a stat cu copilul ei mort in casa timp de 8 luni

Bebelușul a murit din cauza unei substanțe pe care o conținea acel unguent. Este vorba despre camfor. Tot ce a vrut femeia din Mexic a fost să-și ajute copilul să respire mai bine. Dar unguentul a avut un efect opus celui așteptat. Asta pentru că remediul este indicat numai adulților. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani. Din cauza substanțelor care intră în compoziția acelui unguent, cantitatea de mucus a crescut cu până la 60%. Din acest motiv, copilul nu a mai putut respira.

Când au anumite probleme de sănătate, foarte mulți oameni se tratează singuri. Însă, din păcate, nu sunt puțini cei care nu citesc indicațiile care însoțesc medicamentele. De aceea se ajunge la cazuri extrem de grave, precum cel în discuție.

Sursă foto: healthytipsandremedies.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top