Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Remedii naturiste împotriva acidității gastrice la femeile însărcinate

Aciditatea gastrică la femeile însărcinate este comună, mai ales când acestea intră în trimestrul trei de sarcină. Arderile stomacale pot apărea la orice gravidă și e bine de știut că acestea pot fi tratate și pe cale naturală.

Remedii naturiste împotriva acidității gastrice la femeile însărcinate:
1. IAURTUL NATURAL

Dacă bei 300 ml de iaurt natural într-o zi, este cea mai bună metodă de prevenire a arsurilor gastrice, mai ales în perioada sarcinei.

2. SUC DE PEPENE VERDE + SUC DE MORCOVI
Amestecă cu ajutorul unui blender pepenele verde cu un morcov și bea două pahare din acest suc miraculos pe zi.

CITEȘTE ȘI: 3 ALIMENTE CARE ÎȚI PANSEAZĂ STOMACUL
3. MENTA
Mestecă 4-5 frunze de mentă pentru a combate aciditatea gastrică. Ține în gură câteva minute frunzele de mentă înainte de a le mesteca – acestea au proprietăți incredibile asupra digestiei.

4. PAPAYA
Consumul acestuo fruct este esențial pentru femeile însărcinate, datorită conținutului papinei, o enzimă care facilitează digestia proteinelor.

5. INFUZIE DE GHIMBIR
Dacă vă simțiți rău din cauza problemelor stomacale, o infuzie de ceai de ghimbir e tot ceea ce vă lipsește. Beți două căni de ceai de ghimbir și întindeți-vă pe pat. Vă veți reveni în câteva minute.

6. FRUNZE DE VARZĂ FIERTE
Fierbe câteva frunze de varză timp de 10 minute și apoi bea apa. Poți mânca frunzele dacă dorești, împreună cu câteva boabe de orez sau fără alt aliment.

Acest articol este scris cu rol informativ. Dacă vă confruntați cu arsuri gastrice ce cauzează dureri insuportabile, adresați-vă medicului dumneavoastră de familie sau apelați la un specialist în această problemă, ori la medicul ginecolog.

Sursa foto: telemundo.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top