Connect with us

Revistateo.ro

Remedii inedite pentru tratarea verucilor

Stiri

Remedii inedite pentru tratarea verucilor

Verucile sunt mici tumori beningne date de un virus numit de tip papillomavirus. În cele mai multe situaţii ele se pot trata acasă, cu remedii simple şi eficiente. Iată câteva dintre ele!

Când îţi apar veruci cel mai indicat este să mergi la medic pentru a verifica dacă acestea îţi pun sănătatea în pericol. Cele mai multe dintre ele nu te afectează, însă există şi posibilitatea ca ele să fie semnele unei boli ascunse. Dacă verucile pe care le ai sunt inofensive, le poţi îndepărta cu ajutorul acestor remedii!

CITEŞTE ŞI: REMEDII NATURISTE PENTRU ARSURILE SOLARE

Aloe vera. Este o plantă renumită pentru proprietăţile sale vindecătoare. Te ajută să îndepărtezi verucile în doar câteva săptămâni, dacă aplici de două ori pe zi gel proaspăt de aloe în zona afectată. Leagă-te apoi cu un bandaj curat şi în scurt timp veruca va cădea.

Busuiocul. Pare ciudat, însă busuiocul poate vindeca multe probleme ale pielii, datorită proprietăţilor sale antibacteriene. Dacă aplici tratamentul zilnic, verucile vor cădea singure. tot ce trebuie să faci este să formezi o pastă din busuioc zdrobit în mojar şi ulei de ricin. Aplică pasta pe veruci şi apoi leagă-te cu un bangaj curat.

Uleiul din arbore de ceai. Acest tip de ulei esenţial are proprietăţi antifungice, antiseptice şi antebacteriene şi este utilizat în tratarea multor probleme ale pielii şi nu numai. Acest tratament este foarte simplu, însă trebuie urmat cu exactitate până ce verucile vor cădea singure. Înmoaie o dischetă demachiantă din bumbac în ulei din arbore de ceai şi presează uşor veruca timp de câteva secunde. Repetă procedeul de 3 ori pe zi.

Vitamina C. Are puterea de a îndepărta verucile foarte rapid. Zdrobeşte câteva pastile de vitamina C şi amestecă-le cu apă până ce obţii o pastă densă. Aplic-o pe zona afectată şi leagă-te cu un bangaj curat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top