Connect with us

Revistateo.ro

Remedii incredibile pentru tratarea reumatismului

Stiri

Remedii incredibile pentru tratarea reumatismului

Din cauza frigului de afara, multe persoane se confrunta toamna si iarna cu probleme reumatice, insa acestea pot fi intampinate cu mare succes cu produse de la mama natura!

CARTOFUL
Daca ai probleme cu reumatismul fii cu ochii pe sucul de cartof crud. Amelioreaza durerea si elimina toxinele. Nu trebuie decat sa consumi doua lingurite de suc de cartof crud pentru a combate reumatismul, in fiecare zi inainte de principala masa a zilei.

CITESTE SI: MASTI PE BAZA DE DOVLEAC

DOVLEACUL
Sucul de dovleac este excelent pentru refacerea picioarelor. Acesta trebuie consumat zilnic, timp de trei luni, pentru a scapa definitiv de reumatism. Amesteca in paharul de suc de dovleac o lingurita de miere pentru a-i da un gust mai bun.

FRUNZE DE VARZA
Leaga cu ajutorul unui tifon doua frunze de varza in jurul piciorului sau picioarelor cu reumatism. Dormi cu acest pansament natural toata noaptea, si fa asta in fiecare seara timp de doua saptamani. Varza are proprietati antireumatice uluitoare!

HREANUL
Da la razatoare 50 grame de hrean si amesteca-l cu 20 ml apa si 50 grame faina integrala. Amestecul se pune intr-un saculet de panza si se aplica in zona afectata. Actiunea va dura 30 de minute, iar tratamentul trebuie urmat seara de seara timp de zece zile.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top