Connect with us

Revistateo.ro

Combinatia-FATALA-impotriva-RACELII.-Ai-nevoie-de-doar-2-ingrediente!

Stiri

Combinatia FATALA impotriva RACELII. Ai nevoie de doar 2 ingrediente!

Daca nu ai racit inca in acest sezon, sigur nu vrei sa o patesti! Sau, daca te-a prins gripa, incerci sa scapi de ea cat mai repede. In orice varianta, foloseste aceasta combinatie fatala impotriva racelii pentru care ai nevoie de doar doua ingrediente!

Vrei sa scapi de raceala cat mai repede, nu? Atunci apeleaza la armele cele mai puternice din natura: HREANUL si GHIMBIRUL. Acestea doua formeaza combinatia fatala impotriva racelii, pe care o poti folosi atat ca sa previi cat si ca sa tratezi simptomele neplacute ale gripei, racelii sau ale guturaiului.

Poti sa folosesti aceste doua ingrediente atat sub forma de ceai, cat si sub forma de pasta. Iata cum sa pregatesti aceste combinatii fatale impotriva racelii:

CEAI DE GHIMBIR SI HREAN

Aceste doua plante sunt decongestionante puternice. Atat hreanul, cat si ghimbirul, au efect antimicrobian, antiinflamator, chiar mai puternic decat antibioticele. Combinate, desfunda nasul, curata sinusurile si trateaza infectiile.

CITESTE SI: Un remediu de pe vremea bunicii te scapa de raceala. Vezi cum prepari un inhalant pentru sinuzita!

CITESTE SI: Un remediu naturist gustos: bere de ghimbir facuta acasa

Pune intr-o cana o bucatica de hrean si una de ghimbir (ambele cam cat unghia mare). Pune apa fierbinte peste ele si apoi acopera cana cu o farfurioara. Lasa 15 minute la infuzat, apoi arunca cele doua bucati de plante. Poti indulci ceaiul cu o lingurita de miere – aceasta are, de asemenea, efecte miraculoase in lupta cu raceala.

Bea acest ceai de 3 ori pe zi daca esti racit si vei scapa de senzatia de nas infundat, de durerea in gat, dar si de durerile de cap care vin odata cu raceala. Daca vrei doar sa previi raceala cu ajutorul acestor ingrediente naturale, bea un ceai de ghimbir si de hrean o data pe zi.

PASTA DE HREAN SI GHIMBIR

Da pe razatoare o bucata cam cat o nuca de hrean si una de ghimbir. Pune razatura intr-un borcan, peste care vei pune 3 linguri de miere. Lasa la macerat amestecul timp de 2 saptamani, intr-un loc racoros si intunecat (in camara, cel mai bine). Dupa aceste doua saptamani, vei consuma pasta de ghimbir si hrean de doua ori pe zi, cate o lingurita.

Acest amestec este chiar mai puternic decat ceaiul de ghimbir si hrean si distruge, garantat, microbii din corp. Vei scapa de raceala si iti vei intari imunitatea organismului!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top