Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Remedii esentiale pentru libertatea ta de miscare

Pentru foarte multi dintre noi, bunicii au fost si vor ramane mereu un exemplu. Cu totii avem multe amintiri frumoase care ne leaga de ei. Ne amintim de ei ca avand intotdeauna o energie molipsitoare si o pofta teribila de viata, fiind joviali si sprinteni.

Ii intrebam mereu care este secretul energiei ei si imi spuneau cu drag ca important este sa fii mereu in miscare, sa faci ceva, pentru ca altfel trece ziua pe langa tine.
In timp am ajuns sa inteleg mai bine vorbele bunicilor.

Cea mai buna solutie impotriva rutinei stresante este miscarea. Te relaxeaza, deconecteaza si intinereste. O auzeam din cand in cand pe bunica ca se plange de dureri de oase si dureri reumatice, dar totul era pus glumet pe seama vremii schimbatoare. Dar adevarul este ca nu suntem facuti dintr-un material care nu se strica niciodata si cartilagiile noastre sunt in mod natural predispuse la raniri si la deteriorare. Iar odata cu varsta, organismul nu mai produce substantele necesare pentru buna lor functionare.

Remedii esentiale pentru libertatea ta de miscare

Prietenii de la LR Health & Beauty ne-au povestit mai multe despre substantele hranitoare din gelul de baut Aloe Vera Freedom si capsulele Freedom Plus, care contribuie la sanatatea articulatiilor noastre. Te poti baza cu incredere pe cele doua produse.

Cu 88% Aloe Vera si ingrediente pretioase precum colagenul hidrolizat, sulfatul de condroitina, sulfatul de glucozamina si vitaminele E si C, gelul de baut Aloe Vera Freedom este recomandat zilnic pentru intretinerea sanatatii articulatiilor. Condroitina este o substanta produsa in mod natural de organismul uman, care da tesuturilor conjunctive posibilitatea sa absoarba lichidele si sa le retina, intarind cartilajele si ajutandu-le sa ramana sanatoase. Glucozamina este un element care se formeaza natural in corp si care joaca un rol important in construirea cartilajului. Avem nevoie de glucozamina si pentru ca aceasta are un rol important in absorbtia sulfului, care este necesar pentru a produce si repara cartilajul.

Capsulele Freedom Plus de la LR contin si mangan, care este esential pentru dezvoltarea normala a structurii noastre osoase. Acesta este foarte eficient pentru imbunatatirea densitatii minerale a coloanei vertebrale.

In privinta calitatii, trebuie sa stiti ca produsele finite sunt realizate in fabrici certificate din Germania si calitatea este certificata de renumitul SGS INSTITUT FRESENIUS si IASC.

Aceste produse sunt potrivite deopotriva pentru cei care intampina dificultati in a suporta schimbarile aduse de noul anotimp, in special variatiile mari de temperatura si umiditatea crescuta, cat si pentru cei care au dureri cauzate de intinderi musculare si efort fizic intens.

Cine iubeste miscarea si nu se teme sa transpire are mare nevoie de suplimente alimentare bogate in minerale.

Tu ce ai facut astazi pentru sanatatea ta?

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top