Connect with us

Revistateo.ro

Remedii eficiente pentru unghiile decolorate

Cosmetica

Remedii eficiente pentru unghiile decolorate

Lămâia se numără printre cele mai eficiente remedii și asta pentru că are proprietatea de a albi unghiile datorită cantității ridicat de acid pe care o conține. Acest lucru o transformă în tratamentul ideal. Este suficient să îți înmoi unghiile timp de 15 minute într-un vas în care ai stors câteva lămâi. Folosește apoi o periuță de dinți curată și exfoliază delicat fiecare unghie în parte, fără să agresezi pielea din jur. Clătește-te cu apă călduță și repetă acest tratament de două ori pe zi.

CITEȘTE ȘI: IATĂ DE CE ȚI SE RUP UNGHIILE

Apa oxigenată, numită și peroxid de hidrogen, poate avea aceleași efecte, având o putere de albire foarte mare. Îmnoaie unghiile într-un vas cu apă oxigenată pentru câteva minute și apoi exfoliază-le cu ajutorul unei periuțe de dinți. Clătește-te cu apă caldă și folosește tratamentul o dată pe săptămână. Aplică după utilizare o cremă intens hidratantă.

Bicarbonatul de sodiu are numeroase întrebuințări și este un ingredient de care cu greu ne putem lipsi. El are un rol foarte important și în albirea unghiilor decolorate. Formează o pastă din bicarbonat de sodiu și suc de lămâie. Apică pasta pe unghii cu ajutorul unei periușe de dinți și masează ușor fiecare unghie timp de câteva secunde. Clătește-te cu apă caldă și repetă procedeul de 2-3 ori pe săptămână. Aplică o cremă hidratantă după fiecare utilizare a acestei soluții.

Coaja de portocală poate fi extrem de eficientă și îmbunătățește vizibil calitatea și culoare unghiilor. Este bogată în vitamina C și te ajută să scapi de petele galbene care sunt foarte inestetice. Masează ușor fiecare unghie cu o bucată de coajă de portocală sau folosește un amestec de coajă de protocală dată prin răzătoare și apă pentru efecte mai rapide. Ține mâinile în acestă soluție și masează-le ușor, insistând asupra unghiilor pătate.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top