Connect with us

Revistateo.ro

RELATIE ONLINE, doar o iluzie? Haideti sa ajutam o cititoare!

Stiri

RELATIE ONLINE, doar o iluzie? Haideti sa ajutam o cititoare!

O cititoare pe nume Andreea cere cu disperare ajutorul vostru. Prietenia ei, Sonia, traieste intr-o relatie online. Totusi, Andreea are niste temeri. Vezi de ce crede ca e periculos ce i se intampla prietenei sale!

Scrisoarea primita pe adresa redactiei de la Andreea:

„Buna ziua,

Numele meu este Andreea, am 28 de ani si sunt din jud. Mures. Va scriu pentru ca nu stiu cum altfel sa imi ajut prietena, prieteana mea de-o viata, prietena mea cea mai buna. Fara sa lungesc introducerea, despre asta e vorba:

Numele ei e Sonia (n.r.: am ales un nume fictiv pentru a-i proteja identitatea) si are aceeasi varsta ca si mine, e asistenta stomatologie. E o fata minunata, care a incercat sa reuseasca prin propriile forte si a reusit de fiecare data sa se ridice din multele dati in care a fost la pamant.

4 motive pentru care e bine sa minti intr-o relatie

5 indicii ca esti intr-o relatie serioasa

In urma cu aproximativ 3-4 ani a cunoscut pe un site de ceva jocuri online un baiat, Alin. De atunci vorbesc DOAR pe chat si au format cu timpul o relatie care a trecut de la prietenie la ceva mai personal. Vorbesc in fiecare zi, dimineata, in timpul servicului (cand le permite timpul) si seara inainte de culcare.

Din cate i-a spui ei, el e din Bucuresti. Asa ca pe undeva se poate intelege de ce nu s-au vazut, distanta de aprox. 350 km dintre Tg. Mures si Bucuresti pe drumurile de la noi nu e chiar un atuu:), dar totusi nici un impediment.

„Nu si-au telefonat sa isi auda vocile

Ciudat e ca nici macar nu si-au telefonat sa isi auda vocile, dupa atata timp eu personal as vrea ca persoana care imi spune atatea vorbe frumoase sa mi le spuna prin vocea lui, nu prin niste cuvinte tastate. Ea ar vrea ca macar sa vorbesca la telefon, dar el refuza de fiecare data, motivand ca ar suferi mai mult daca ar auzi-o si totul ar deveni mult prea personal.

Totusi, o roaga sa il astepte pana ce isi rezolva problemele ca sa poata sa fie impreuna. M-am uitat la telenovele, dar eu una sunt prea realista sa cred in povestile astea.

Ea insa, se pare ca il crede sau vrea sa il creada. Din conversatiile lor reiese ca are o situatie materiala foarte buna, i-a si trimis cadouri destul de costisitoare si o intreaba mereu daca are nevoie de ceva. Pare un gentleman, e mereu atent si da impresia de un barbat care se preocupa pentru femeia de langa el.

(Of course, doar nu aste ne dorim fiecare dintre noi, femeile? 🙂 Cu toate astea, de fiecare data cand Silvia il intreaba cat sa il mai astepte sau il roaga sa ii destainuie probleme care il impiedica sa o cunoasca, el schimba vorba si ii spune doar sa aiba rabdare.

Foarte straniu e ca i-am vizitat profilul de Facebook, e un barbat frumos, dupa care cred ca isi intorc multe femei capul, cu toate astea, lista de prieteni e blocata si daca e sa ma iau dupa ´´ suntem atat de populari si indragiti dupa cate Like-uri si Comment-uri avem pe Facebook´´, omul asta e aproape invizibil. Eu personal cred ca nu e el cel din poze sau e doar un profil fals.

„La cum merg lucrurile, o sa continue cu chatul pana o sa ajunga sa isi trimita adeverintele de pensie”

Toata povestea asta o impiedica pe Sonia sa aiba o relatie normala cu un barbat in carne si oase. Ea s-a agatat de speranta ca povestile lui Alin sunt adevarate si ca intr-o zi se vor vedea si vor fi impreuna.

La cum merg lucrurile o sa continue cu chatul pana o sa ajuna sa isi trimita adeverintele de pensie, ca in nici un caz eu nu cred ca relatia asta online o se treca de tastatura si monitor.

Sper sa fi avut rabdare sa cititi emailul meu si sa-i acoradti macar un pic de atentie. Va rog sa imi dati un sfat ce sa fac sa o ajut, sa ii deschid ochii.

Vreau sa se convinga ca omul acela minunat de pe Facebook nu exista, sau daca prin minune ar exista, as vrea sa il vada personal, sa se convinga de realitate si sa poate trece odata peste.

As mai vrea ca omul asta sa nu mai dea sperante false niciunei alte femei, sa fie identificat si pedepsit, dar asta e deja alta tema, care imi depasteste competentele:)

Va multumesc si astept cu nerabdare un raspuns,
Andreea”

Ce o sfatuiti pe Andreea in legatura cu prietena ei, Sonia? Exista relatie online sau totul e doar o iluzie?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top